OFFLINE

Nézze meg George Clooney nejét munkaruhában!

2015. január 29., csütörtök 13:24

Ahogy az várható volt, George Clooney sztárügyvédként dolgozó feleségéről az esküvőt követően jóval több kép kerül nyilvánosságra, mint a szertartás előtti időszakban. Persze ennek mi csak örülni tudunk, hiszen így nem csak a hétköznapi szereléseit, illetve a lakodalmi hosszú hétvégén viselt luxuscuccait tudjuk bemutatni, hanem azt is, hogy hogyan fest a hollywoodi hírességnek is beillő emberjogi ügyvéd munka közben.

A 36 éves Amal Alamuddin Clooney természetesen szigorúan betartja a bíróság által előírt szabályokat, így kollégaihoz hasonlóan ő is talárban jelent meg az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Strasbourgban, ahol a baloldali Török Munkáspárt vezetőjének, a politikai aktivistaként ismert Dogu Perinceknek a tárgyalásán vett részt és Örményországot képviselte kedden délelőtt. A csinos jogásznő jól láthatóan nem kívánt kitűnni a tömegből ruhájával, így csak mutatós jegygyűrűje és visszafogott sötétlila körömlakkja dobta fel a fehér nyakrésszel ellátott fekete talárt.

Természetesen, mivel Clooney nejeként Amal már-már celeb, nem úszta meg a tárgyalás után az olyan felszínes újságírói kérdéseket sem, mint amilyet a Telegraph riportere tett fel neki. A ruhaválasztásáról kérdezte a tudósító, és Amal Alamouddin válasza mindet vitt: "Ede & Ravenscroft-ot viselek" – mondta nevetve. Az Ede & Ravenscroft egy londoni szabóság, mely például talárokat is készít. De a szabóság megnevezésénél is kedvesebb gesztus Alamouddintól, hogy képes volt mosolyogva válaszolni erre a hülye kérdésre, amikor annyi fontosabbat lehetne tőle megtudni egy ilyen per kapcsán.

 
Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta