OFFLINE

Heti kedvenc: a kantáros nadrág

2015. január 28., szerda 09:43

A kertész- vagy kantáros nadrágot már 2013-ban menőnek értékelték a divatszakértők, de rajtuk kívül valahogy senki nem kapott rá a kicsit gyerekes, ám kényelmes darabra. 2014 nyarát fehér kertésznadrágban kellett volna töltenünk, és ha most körülnéz a boltokban, szinte mindenhol talál ilyen fazont. Persze megint a vékony és/vagy magas lányok vannak előnyben, a nagy mell szinte kizáró ok. 

A csíkos pulóver vagy póló mindig, minden körülmények között divatos lesz, és egy lazább napon tökéletes párost alkot e heti kedvencünkkel. Ha elég jó az idő, akkor bármilyen lapos talpú cipőt felvehet hozzá, és ha szereti a színeket, akkor a fekete szövetkabát helyett inkább egy színeset öltsön magára. 

Szintén rohangálósabb, de hidegebb napokhoz ajánljuk a következő összeállítást. A futó- és fitneszcipőket utánzó utcai cipők helyét kezdik átvenni a fehér, (mű)bőr, tornacipőszerű lábbelik és társaik. A kertésznadrághoz természetesen ezek is illenek, ahogyan a fekete garbó is, amit a leárazásokon most egészen baráti áron lehet beszerezni. 

Ha nőiesebb, csinosabb külsőre vágyik, akkor a magas sarkú cipő elengedhetetlen, de nem kell lemondani a kényelemről, mert felsőnek például el egyszínű póló is megteszi, de a kiegészítőkkel persze variálhat, választhat visszafogottabb, feltűnőbb és vagányabb darabokat is a kedvétől és az alkalomtól függően. 

A kantáros nadrág nem az elegancia csúcsa, de egy fehér blúz és egy szép bokacsizma azért sokat dob rajta. Egy üzleti megbeszélésre persze ne ebben a szerelésben menjen. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta