OFFLINE

Koppintják Abodi Dóra táskáját

2015. január 26., hétfő 15:26

Ez az eredeti Twin Unisus Clutch
Ez az eredeti Twin Unisus Clutch
Fotó: facebook.com/abodi.dora

Mi sem bizonyítja jobban Abodi Dóra sikerét, mint az, hogy a celebnőket öltöztető tervező egyedi munkái megtetszettek a hamisítóknak is, aminek köszönhetően már a világ egyik legismertebb online butikjában, a nordstrom.com-on is beszerezhető a 'Twin Unisus Clutch' fantázianéven futó kiegészítő rossz minőségű koppintott változata 'Natasha Couture Unicorn Clutch ' néven, amiért az eredeti ár töredékét, mindössze a 27.095 forintot kérnek a mások szellemi tulajdonára utazó készítők.

Ez pedig a webáruház verziója.
Ez pedig a webáruház verziója.
Fotó: nordstrom.com

„A Twin Unisus nálunk olyan, mint egy szobor, mivel egy fémműves teljes egészében kézzel készíti, speciális fémműves technikával. Ez egy több százezer forintos couture darab, egy műalkotás. A táskán a védjegyünk részét képező Twin Unisus van, az Unisus logó pedig le van védetve, ezért nem csak szerzői jogokat sért, hanem védjegybitorló is. A védjegybitorlás és a szerzői jogok megsértése mindenhol jogellenes, illetve a szerzői jogok megsértése bűncselekmény is. Én személyesen nem fogom őket megkeresni, hanem jogi lépéseket tervezünk az ügyben és feljelentjük védjegybitorlásért.” – válaszolta megkeresésünkre a tervező, mi pedig kíváncsian várjuk az ügy folytatását. A mutatós táskát egyébként az Egyesült Államokban az Independent Handbag Designer Awardsra is jelölték, valamint az elmúlt években olyan hírességek kezében volt látható a vörös szőnyeges eseményeken, mint Rhonda Rousey, Trish Summerville vagy Tia Mowry.

Abodi 'Unisus' formájához hasonló, de azért mégsem teljesen olyan mintával díszített pólók pár hónappal ezelőtt feltűntek a másik felkapott online boltban, az aliexpress.com-on is, ahol mindössze 9.90 dollárt (2739 forint) kértek egy aranyflitterekkel kirakott unikornisos darabért. (De az Aliexpress azért nem egy Nordstrom, ott az ember nem eredeti designercuccokra vadászik, míg a Nordstrom például eredeti Burberry és Marc Jacobs termékeket is árul.)

Abodi Dóra egyébként az év első felét sem lazsálta el, a napokban a 39 éves amerikai énekesnőt, Fergiet kapták lencsevégre a designer pulóverében Santa Monicában, február 23-án pedig a szeptemberi divathéthez hasonlóan Londonban mutatja be 2015-ös őszi-téli kollekcióját.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta