Így néz ki a mekis sültkrumpli ruhaként

Ruhák terén elég erős volt a felhozatal a közelmúltban: Chloe Sims például mekis sültkrumplinak öltözött, de akadt 3 olyan celeb is, akik hasonló pulóverben nyomultak – ketten ebből ugyanazon a rendezvényen. Kínos. A bakik mellett mutatunk azért szép ruhákat is: például azt, amelyikben Behati Prinsloo vagy Julianne Moore jelent meg pár héttel ezelőtt. Önnek pedig csak annyi a dolga, hogy eldönti, melyik verzió tetszik jobban!

Chloe Sims vs. a McDonald's sültkrumplija

Ki a jobb?

Chloe Sims (akinek a vezetékneve miatt minden fotóján odaképzelünk egy zöld rombuszt a feje fölé) egy csajos estére indult testvérével és másik két nővel, amikor úgy döntött, hogy sültkrumplinak öltözik. A szettet Instagramon is megörökítette, így derült ki, hogy egy limezöld River Island felsőt és egy piros American Apparel szoknyát húzott magára. A szettet nude hegyesorrú magassarkúval egészítette ki, derekára a Moschino reklámtábláját övét akasztotta, füleibe pedig gigantikus méretű karikafülbevalókat. A haját egyszerűen nem értjük. A mekis sült krumplira piros dobozt adtak, szettjét pedig indokolatlan mennyiségű sóval egészítették ki.

Pixie Geldof vs. Daisy Lowe vs. Sienna Miller

Kin jobb a pulóver?

Alexa Chung divatikon és szerző nemrég megmutatta, mit tud tervezőként: az AG Jeans-nek tervezett egy kollekciót, ami többnyire sötétkék ruhadarabokat tartalmaz és csak elvétve egy-két szürkét. Utóbbiak közül való a lent látható pulóver is, amit – az ilyenkor szokásos módon – kiszórtak a celebeknek, hogy ebben jöjjenek a kollekciót leleplező estre. Az osztás elég érdekesen sikerült, mert többen ugyanazt kapták meg, így fordulhatott elő, hogy Pixie Geldof és Daisy Lowe is ugyanabban a pulóverben jelent meg. Szerencsére máshogy stylingolták a felsőt, így van miről beszélni: Geldof egy enyhén lotyós vörös műbőr szoknyával vette fel, lábaira gumihatású loafert húzott, a szettet pedig egy leopárdmintás bundával fejelte meg. A sötétfukszia rúzs viszont menő!

Lowe elég lazára vette a figurát: farmert és fekete csizmát húzott, vállán pedig egy fura steppelt táskát cipelt. Az arca kicsit ziláltnak tűnik, nem tudjuk, hogy ez tudatos-e vagy csak így sikerült. Sienne Miller nem az estre vette fel a pulóvert: őt másnap, 16-án fotózták le, ahogy New Yorkban sétafikál. Az ügyintézéshez fekete leggingset húzott, amihez ősember cipőt és lila kötött zoknit vett fel. A táska elég érdekesnek tűnik, ahogy a logóból kivettük, valószínűleg egy Prada-darab. Miller napszemüvegét mi is szívesen elfogadnánk. A galériában megnézheti a tervével kertésznadrágban pózoló Chungot is, ne hagyja ki!

Behati Prinsloo vs. Julianne Moore

Kinek áll jobban?

A végére jöjjön valami szép, mondjuk az az estélyi, amit Prinsloo (a fotó hátteréből könnyen kikövetkeztethető módon) a Victoria's Secret egyik eseményére vett fel, Julianne Moore pedig az Éhezők viadalának kaliforniai premierjére. A decens dekoltázzsal ellátott ruhához Prinsloo egy plasztik orral megtoldott fekete magassarkút vett fel, a haját pedig nagyon-nagyon irigyeljük! Az 54 (!!!) éves Julianne Moore lélegzetelállítóan gyönyörű, ez a vörös haj csodásan mutat az esélyivel. Moore lilára lakkozta a körmeit, fekete cipőt húzott és hasonló színű clutch-ot cipelt magával. A sminkje és az ékszerek tökéletesen kiegészítik az egyébként csillogó szettet.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek