OFFLINE

Egy hétig öltözhet 9 ruhadarab segítségével

2015. január 26., hétfő 18:30

Állt már ön is a szekrény előtt azon aggódva, hogy nincs semmije, amit felvehetne? Ez bizony azért van, mert olyan ruhadarabokat vásárol össze, amelyek nem passzolnak egymáshoz. A kombinálható ruhatár nemcsak azért jó, mert könnyebben tudja összeállítani aznapi szettjét, de segít a stílusának kialakításában is, hiszen nem fogja azt szezonról szezonra váltogatni.

Arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy férfiként 9 egyszerű (alap)darab birtokában hogyan öltözhet fel egy héten át úgy, hogy minden nap mást visel. Arra is figyeltünk például, hogy ugyanazt az inget nem tettük egymás utáni napokra, így lesz ideje kimosni viselés után. A poszt azoknak kedvez, akik elegánsabban öltöznek, de akkor sem kell kétségbe esnie, ha ön nem így tesz: a zakót cserélje kényelmes pulóverre vagy kardigánra, az ingeket pólóra, a szövetnadrágokat pedig farmerre vagy chino nadrágra. A szürke és a kék jól mutat egymással, sőt: utóbbi különböző árnyalatai is tökéletesen működnek egy szetten belül. A fenti képen láthatja, hogy miket használtunk, a fotóra kattintva pedig megnyílik a galéria, benne pedig az öt montázs!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta