OFFLINE

Vivienne Westwood is szétvert arccal várja az őszt

2015. január 24., szombat 15:17

Egyre izgalmasabbá válnak a divathetek: kiderült, ki lesz a Gucci új kreatívtervezője, nemrég pedig megírtuk, hogy egy kínai tervező szétvert arcú modelleket küldött kifutóra. Úgy tűnik, ugyanaz a múzsa járt Vivienne Westwoodnál is és bár nem tudni, melyiküket látogatta meg előbb, de a végeredmény kísértetiesen hasonló: a brit tervezőnő is monoklikat és sebeket maszkíroztatott a manökeneknek.

A Milánóban bemutatott, 2015-ös őszi-téli férfikollekciót egyébként Károly hercegnek ajánlotta Westwood, ami azért is érdekes, mert ő köztudottan monarchiaellenes. „Szeretnék tisztelegni Károly herceg előtt. Ha az elmúlt 30 évben ő irányította volna a világot, minden rendben lenne és komolyabban foglalkoznánk a klímaváltozással is” – olvasható a környezetvédő tervező vendégeknek adott közleményében.

A kollekció egyébként tőle megszokottan bohémra sikerült: az öltönyök mellett virágmintás brokátblézerek és kabátok kerültek bele, továbbá nagy kedvenc volt a halszálkaminta is, és ezekhez jöttek a Károly svájcisapkás fotójával ellátott felsők. Érdekességképpen egymás mellé tettük a kínai Sankuanz és Westwood modelljeit, ön pedig a bemutatón készült képeket és a Károly herceges pólót is tartalmazó galéria alatt szavazhat, hogy melyik sikerült jobban!

Melyik élethűbb?

 • 13
  A Sankuanz modellje
 • 17
  Vivienne Westwood modellje
 • 7
  Mindkettő
 • 13
  Egyik sem
 • 85
  Ez mire jó?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta