Axente Vanessa gyönyörű az új Chanel-reklámban

Spring 2015 Collection
Chanel

„Tökéletes modellválasztás: üde, karcsú, elegáns és magabiztos” – írta valaki hozzászólásban a legújabb, a Chanel 2015-ös tavaszi sminkkollekcióját hirdető videó alatt Axente Vanessáról, mi pedig csak egyetérteni tudunk. Másfél éve, hogy a francia luxusmárka felfigyelt a magyar lányra, és úgy látszik, elégedettek vele, hiszen őt kérték fel a legújabb kampányukhoz is, amelyben „a párizsi kertekből gyűjtött árnyalatok” kaptak helyet. A 40 másodperces kisfilmben (amit egyébként a posztunk végén meg is nézhet), Axente kétféle sminket visel: az egyikben korallos ajkakkal és koszosszürke körmökkel, a másikban pedig fukszia rúzzsal és ugyanolyan színű manikűrrel látható.

A kollekció darabjait ide kattintva nézheti meg, és van egy jó hírünk azoknak, akik lusták átböngészni a kínálatot, ellenben gazdagok: egyetlen kattintással mind a 22 darabot megrendelheti potom 817 dollárért (kicsivel több mint 200 ezer forintért).

Axente egyébként elég népszerű mostanában: a hazánkban is boltot boltra nyitó Massimo Dutti tavaszi kampányában láthatjuk viszont. A fotók pár napja kerültek nyilvánosságra: akad, amiben gladiátor szandálban ejtőzik a modell és olyan is, ahol meztelen mellkasú férfiak fogják közre.

Bónusz: ha megnézné Axentét kislányként, itt megtalálja, ha viszont az itthoni sminktrendekre kíváncsi, megnézheti, mit láttunk a MAC bemutatóján.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra