OFFLINE

Kim Kardashiant már rég túlöltözi a kishúga

2015. január 23., péntek 09:01

Kendall Jenner a tavalyi évben bebizonyította, hogy ő már nemcsak Kim Kardashian kishúga, hanem megállja a helyét egyedül is a celeb- és divatvilágban. A fordulópont egyértelműen az volt, amikor mellbimbót villantva végigsétált Marc Jacobs kifutóján a New York-i divathéten, amióta kapkodnak érte a jobbnál-jobb divatházak és magazinok. A közösségi oldalakon többmillió követővel rendelkező Jenner az elmúlt hetekben töltötte be a 19. életévét, amin felbuzdulva a harpersbazaar.com szerkesztői összegyűjtötték a modell legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait.

Jennert gyerekkorában sem kímélték meg szülei a reflektorfénytől, így nem csoda, hogy találtunk róla fotót 1998-ból is, amikor karonülőként egy ibolyalila ruhában kísérte el szüleit a Mulan premierjére. Vélhetően még az anyai gondoskodásnak köszönhető az a lila toll-zsabókkal feldobott fekete bársonyruha is, melyben az Eszeveszett Birodalom bemutatójára érkezett meg 2000-ben. Ezzel szemben 2004-ben már jóval személyesebb lett stílusa, talán még azt is elnézzük neki, hogy ebben az időszakban bejöttek neki a cowboy stílusú csizmák.

A XXI. század legelején a legtöbb kamaszlányhoz hasonlóan a fogszabályzós Jenner is szerette a lenge, fodros miniruhákat és a hosszú, kócos frizurát. 2010 környékén azért már előfordult, hogy az unalmassá vált fekete és fehér szerelései helyett testszínű, piros vagy mintás darabokban jelent meg a filmbemutatókon és egyéb exkluzív eseményeken. Ebből az időszakból talán csak egy ruhaválasztásával nem értettünk egyet, méghozzá azzal a válltöméssel ellátott állatmintás miniruhával, amit Lamar Odom új parfümjének bemutatóján viselt 2011-ben Hollywoodban.

A 2010-es évek elején a kamaszlányos ruhákat szemmel láthatóan felváltották az olyan semmitmondó designerruhák, mint például az a sötétlila, mellrésznél kivágott Aurelio Costarella darab, amiben a Teen Choice Awardsra tipegett el 2011-ben, vagy az a kissé lotyós Herve Leger miniruha, amiben egy könyvbemutatón jelent meg 2012-ben. De talán még ide sorolható az a garbós nyakú Alaia ruha is, amit egy fekete masnis szandállal viselt az Éhezők viadalának premierjén 2012 márciusában.

2013-ban és 2014-ben már egyre többször jelent meg érettebb nőkre jellemző, stílusos összeállításokban, melyek közül bőven akadt olyan szett, amiben inkább koravén nőnek tűnt, mint 18 éves kamaszlánynak. Ilyen volt például az a földig érő, piros Badgey Mischka ruha, amit 2013-ban viselt egy New York-i rendezvényen, vagy az a krémszínű Topshop Unique estélyi, amit a Met Gala-ra választott 2014. májusában. A szélesebb népszerűséget kétségkívül Fausto Puglisi kétoldalt felsliccelt ruhája hozta meg számára, azután már bármiben pózolhatott a kamerák előtt, az másnapra garantáltan divatba jött. Nézze meg a galériában, hogy hogyan nőtt fel a szemünk előtt az egykori valóságshow sztár!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta