OFFLINE

Bujáki népviselet Miss Universe Hungary-n

2015. január 22., csütörtök 16:19

A szépségkirálynő Facebook oldalán botlottunk bele a 2014-es Miss Universe Hungary ruhájába, amelyet a tavalyi Miss World Hungary gúnyához hasonlóan Bélavári Zita készített. Bélavári „a palóc női viseletből, azon belül is a bujáki népviseletből inspirálódott”, alaptémának pedig az ott élő menyasszonyok hagyomány viseletét választotta.

Az egy évvel ezelőtti, giccses marcipántortára hajazó jelmezzel (finoman szólva) nem teljesen voltunk kibékülve, és ezzel nem voltunk egyedül: a közel hatezer voksoló háromnegyede cikisnek tartotta a ruhát. Ahhoz képest az idei egész istenes, viszont ismét kíváncsiak vagyunk, hogy önnek bejön-e: ha igen, nyomjon egyet a MENŐ gombra, ha viszont inkább másban látná viszont Kelemen Henriettát, kattintson a CIKI-re!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1537 szavazat 2185 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta