OFFLINE

A 70-es évek ikonjait koppintják az őszi trendek

2015. január 21., szerda 08:59

Rossz hírünk van azoknak, akik a 90-es évek ikonjainak stílusában érezték egyedinek magukat, és jó azoknak, akik szeretnek a szülők/nagyszülők szekrényében turkálni: idén visszatérnek a 70-es évek! A normcore trend után nem kell teljesen lecserélnie a ruhatárát – elég, ha beszerez egy bőrdzsekit, egy farmerdzsekit és a szűk nadrágokról bővebb fazonokra vált. A kötött garbótól a legtöbben irtóznak, pedig jó szolgálatot tehet a hűvösebb hónapokban, hiszen nem feltétlenül kell mellé sál.

A Guardian ihletésére összegyűjtöttünk 7 ikont a hetvenes évekből és megmutatjuk, honnan szerezheti be a „statement” ruhadarabjaikat. A lenti képre kattintva eljut a galériánkba, amelyben többek között David Bowie, Mick Jagger és Michael Caine várják önt.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta