OFFLINE

Utálja a csúnya edzőtáskákat? Van remény!

2015. január 20., kedd 09:23

Nők millióinak kívánsága teljesült: megszületett a táska, ami kívülről egy dizájnerdarab érzetét kelti, belső kialakításának köszönhetően viszont tökéletesen alkalmas edzőtáskának. Többé nem lehet kifogás az, hogy azért nem jár edzőterembe, mert a rút zsákja nem megy az irodai szettjéhez: a barna és fekete színben kapható kiegészítő tökéletesen passzol az elegánsabb és a kicsit sportosabb szerelésekhez is. Vízálló zsebek találhatóak rajta (amelyek tökéletesek a cipőknek vagy az italospalacknak), az alján pedig jógamatractartó is van.

REECE COMPARTMENTS blk eyelet
Fotó: GymTote

A GymTotes névre hallgató kollekciót a brit Helene Searcaigh-nek és Nicola Kearney-nek köszönhetjük: ők álltak elő a sikkes, műbőrből készült edzőtáska ötletével. Searcaigh egyébként edzésőrült, így nyugodtan állíthatjuk, hogy a szükség szülte az egyébként 110-120 fontba (körülbelül 48-50 ezer forintba) kerülő darabokat. Ha sokoldalúságról és szükségről van szó, akkor muszáj megemlíteni a Betabrand termékét is: megalkották azt a jóganadrágot, ami akár irodai szettekhez is passzol.

Ha a képek nézegetése után a fejéhez kapott és a „KELL!” felkiáltás hagyta el a száját, akkor kattintson a MENŐ gombra itt a poszt alatt, ha viszont nem érti, hogy mire jó ez az álcázás, akkor nyomjon egy CIKI-t!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1025 szavazat 1275 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta