OFFLINE

Fénylő ruhában parádéztak a celebnők

2015. január 19., hétfő 10:07

A fényes anyagokat egyébként is szeretik a külföldi celebnők, a szezonja azonban mégis év végén van: 2014-ben sem telhetett el díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény úgy, hogy ne viseljen a hírességek fele szaténból vagy selyemből (legrosszabb esetben laméból készült) estélyit. Szerencsére olyan is akadt, hogy két celebnő hasonló szettben nyomult egy-egy vöröszőnyeges eseményen, így adta magát, hogy megkérdezzük önöket: vajon melyiküknek állt jobban?

Koktélruha

Kin jobb a koktélruha?

 • 135
  Maya Rudolph
 • 787
  Kerry Washington

Maya Rudolph december közepén az Inherent Vice premierjére vette fel ezt az egyébként abszolút menő, apró applikációkkal ellátott ruhát. Az egyetlen dolog, amit vele kapcsolatban bánunk, az az anyaga: egy vastagabb pamut verzióban mi is szívesen elfogadnánk (nem mintha fenyegetne minket annak a veszélye, hogy bárki meglep vele). Annak külön örülünk, hogy nem fekete, hanem – egy hasonlóan jól kombinálható – nude magassarkú szandállal vette fel. Táskát nem vitt magával, a körmei natúrak voltak és a haja is rendben volt. A smink egy kicsit csillogós, de valószínűleg csak a vakuk miatt és amúgy is: egy ilyen ruha mellett fel sem tűnik.

Kerry Washington a 2013-as Teen Choice Awards-on feszült be a fotófal elé Rudolph ruhájának ikertestvérében: az ő verziója egy kicsit közelebb áll hozzánk, bár ez meg inkább plüsshatású, mintsem pamut. A cipő és a halványlilára festett körmök is telitalálat, ráadásul a vörös rúzsát is imádjuk. Szerencse, hogy nem nekünk kell szavazni, nehezen menne...

Maxiszoknya

A lamé maxi jobban áll

 • 738
  Olivia Palermónak
 • 207
  Jane Malone-nak

Olivia Palermo eltűnt a szem elől, ezt a képet is még közel két hónappal ezelőtt, a december eleji British Fashion Awards díjátadón készítették róla. A csillogós limezöld maxiszoknyához fekete, tweedből készült felsőt választott és az apró, strasszokkal kirakott hegyesorrú magassarkújának színét is ahhoz igazította. Váratlan csavar, de abszolút nem üti a szettet a tigris- vagy zebramintás clutch, Palermo pedig úgy gondolta, az ékszereit és a mosolyát inkább otthon hagyja.

Jena Malone is lecsapott erre a szoknyára, ő viszont egy nude színű, metálos platformmal ellátott magassarkút vett fel hozzá. Mivel szettjének alsórésze elviszi a show-t, így ő is inkább maradt a semleges színeknél: fehér, vállairól hanyagul lehulló felsőt választott. Azt még nem döntöttük el, hogy a vörös hajához és szemöldökéhez mennyire passzol a vörös rúzs.

Estélyi

Az estélyi jobban mutat

 • 409
  Pinken
 • 555
  Laverne Coxon

Az utolsó pontban két olyan celebnőt mutatunk, akik – ha fényes toldásról van szó – az estélyi mellett tették le a voksukat. A boldog békeidők polgári lakásaiban található függönyöket idéző ruha önmagában sem valami megnyerő, pláne felvéve: nem tudunk elképzelni olyan alakot, amelyen jól mutatna ez a szabás.

A kontrasztos anyaghasználat előnytelenül „csal” optikailag, a mellrészről pedig inkább ne is beszéljünk. Ennek ellenére Pink ebben látogatott el a Grammy díjátadóra, művésznevének ellentmondva egy piros darabot választott. A cipője sajnos nem látszik, az ezüst-briliáns ékszerek viszont annál jobban. Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de mi jobban örülünk, amikor az énekesnő vagány szerelést húz és önmagát adja. Laverne Cox az Emmy-n tűnt fel ebben a tintakék ruhában, amihez – bár alig látszik – egy óarany lábbelit húzott. A burgundi clutch és a strasszokkal kirakott manikűr kicsit értelmezhetetlen számunkra – éppúgy, mint a holtsápadt smink.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta