OFFLINE

Szétvert arcú modelleket küldött kifutóra a kínai tervező

2015. január 16., péntek 08:27

Monoklik és sebes ajkak lepték el a Sankuanz márka kifutóját a londoni divathéten. Természetesen nem valódi sérülésekről van szó: a (nem véletlenül) hasonló csengésű Shangguan Zhe tervező Maria Comparettót kérte fel a Harcosok klubja ihlette sminkek elkészítésére.

„Ez a második szezon, hogy együtt dolgozom Zhével. Egyszerűen imádom a közös munkát, mert a bemutatók mindig olyan játékosak és meseszerűek” – számolt be élményeiről Comparetto a DailyMailnek. „Főleg sötét árnyalatokkal dolgoztunk. Olyanokkal, amelyekkel egy hagyományos sebesülésnél nem igazán találkozni. Az összkép vibrált, a fiúk viszont ennek ellenére sem vesztették el a macsó jellegüket” – tette hozzá a sminkguru, aki két művésztársát kérte fel, hogy segítsenek neki. Egy-egy modellen végül 30 percet dolgoztak. „A bemutató előtti estén végignéztem a srácok fotóit és eldöntöttem, hogy ki hova kapja a sebeket. Aztán arra kértem a kis csapatomat, hogy olyan sminket készítsenek, ami egyszerre szép és kemény” – avatott be a kulisszákba Comparetto.

A szokatlan „kiegészítők” egyébként egész jól passzoltak a kollekcióhoz, ami javarészt gyapjúnadrágokból, pasztellszínű és oversize ruhadarabokból áll. A 2007-ben alapított márka tervezőjének munkáit a divatmagazinok is imádják: a bemutatóját a kínai GQ támogatta, az Esquire pedig a legjobb divattervezőnek járó díjjal jutalmazta nemrég. Az inspirációt a Kínán belüli utazásai adják.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta