OFFLINE

Nem zár be az Il Bacio di Stile

2015. január 14., szerda 11:54

Úgy értesült a pestisracok.hu, hogy Gattyán György luxusáruháza, az Il Bacio di Stile utoljára január 25-én nyit ki: az okok állítólag a milliárdos egyéb cégei elleni NAV vizsgálatokra vezethetők vissza. Mi is megkerestük Gattyán cégcsoportjának kommunikációs igazgatóját, Nemes Tamást, hogy megtudjuk, tényleg már csak alig két hétig illatozik-e az Il Bacio di Stile az Andrássy úton.

„Eltelt 16 hónap az áruház életében, átnézzük ezt az elmúlt időszakot, közben pedig a jövőről egyeztet a menedzsment. A Docler csoportban, így az Il Bacio di Stile-ben is átalakítások zajlanak, ezeknek a kimenetele képlékeny. Az ön által említett január 25-i bezárást megerősíteni nem tudom” – mondta el kérdésünkre Nemes Tamás, a Docler csoport kommunikációs vezetője, aki azt is leszögezte, hogy a hírekkel ellentétben nem történt csoportos létszámleépítés a luxusüzletben.

„Történtek személyi változások, de nem csak távoztak dolgozók, hanem vettünk is fel embereket. Ebben nincs semmi meglepő” – mondta Nemes, akit a luxusmárkáktól idegennek tartott leárazásról is kérdeztünk. Mint elmondta, nem végkiárusítás zajlik, hanem a szezonális készlet darabjaira adnak magasabb kedvezményeket, ami a ruhaiparban egyáltalán nem szokatlan gyakorlat.

Informátorainktól úgy tudjuk, hogy egyelőre a dolgozók nem tudnak arról, hogy bezárnának 10 nap múlva. A bezárás híre egyébként egy ideje már kering pletykaszinten, először a nyári leárazás adott a híreszteléseknek muníciót, aztán a 2013-as mérleg, majd a téli leárazás. Az áruház újrapozicionálási tárgyalásain valószínűleg szó esik a ruhakészlet stílusáról és az árfekvésről is: az utóbbi időben az Il Bacio di Stile Facebook oldalán egyre gyakrabban jelennek meg másfélmilliós dzsekik helyett 100 ezer forint alatti kiegészítők.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta