OFFLINE

Nézze meg a Golden Globe 20 legszebb ruháját!

2015. január 13., kedd 09:03

Idén is megtartották a Golden Globe díjátadót, ha az est részletei érdekli, ide, ha a díjazottak listája, akkor ide kattintson: mi most a továbbiakban a legjobban öltözött nőkkel fogunk foglalkozni.

Nehéz volt kiválasztani a sok csinos színésznő és színészfeleség közül a legjobban öltözötteket, de a Huffington Post, a Vogue és a Red Carpet Fashion Awards most is segítségünkre voltak. Furcsa, de nagy kedvencünk, Helen Mirren (a fenti képen középen) nem mindenkinek nyerte el tetszését, pedig remekül állt neki a piros Dolce & Gabbana estélyi – talán még jobban, mint a márka kampányában szereplő imádnivaló idős hölgyeknek a fekete ruhák. Mirren a csillogó ruhához nem vett fel sok ékszert, csak egy pár fülbevalót és egy tollat formázó brosst, mellyel a Charlie Hebdo szerkesztősége ellen irányuló merényletre emlékezett.

A vörös szín sokaknak tetszett, például Heidi Klumnak és Allison Williams-nek, de furcsamód a sárgát is többet bevállalták, pedig az kényes szín, nem mindenki tudja szépen viselni. Naomi Watts és Jenna Dewan Tatuum bebizonyították, hogy nekik megy a dolog, ezt is megnézheti a galériában!

Még mindig rengetegen nyúlnak a fekete után, ha vörösszőnyeges megjelenésről van szó, az egy elég kockázatmentes választás: Jennifer Aniston kicsit merevnek tűnt a Saint Laurent ruhájában, de azért jól nézett ki, akárcsak a szoborszerű Laura Caramichael, vagy a fehér kesztyűs Amal Alamuddin Clooney. Nagy kedvencünk Emma Stone, aki egy Lanvin overálban vonult be a díjátadóra, de Kate Beckinsale és Dakota Johnson ezüstszín ruháit is imádtuk.

A galériában megtalálja még a szokatlanul nőies Katie Holmest, a szokatlanul csillogó Julianne Moore-t és az enyhén sápatag Amy Adams-et is: nézze meg mind a 20 szép celebnőt, biztos ön is talál magának kedvencet!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta