Ruhacsata a Golden Globe-on: melyik celeb jobb?

Tegnap rendezték meg az idei Golden Globe díjátadót, ahol – talán nem meglepő módon – több celebnő is ugyanolyan színű ruhába bújt: Rosamund Pike és Kate Hudson dekoltált fehéret választott, míg Heidi Klum és Catherine Zeta-Jones a vörösre csapott le. Talán megszokhatta már, hogy hétfőnként az ön kezébe adjuk a döntést, most sincs ez másként: a lenti szavazóboxok segítségével adja tudtunkra, hogy önnek melyik verzió jön be jobban!

Rosamund Pike vs. Kate Hudson

Kin jobb a fehér estélyi?

A díjátadóra mindkét celebnő egy melleket és dekoltázst is alig-alig takaró fehér estélyit választott. Hiába Vera Wang, Rosamund Pike alakjára nem biztos, hogy ez a fazon volt a legszerencsésebb: olyan, mintha lecsúszott volna a felsőrész, illetve ilyen vékony pántok mellett mi biztosan azon aggódtunk volna egész este, hogy el ne szakadjanak. Az apró ékszerek és a nude körmök viszont tökéletes választások, továbbá irigyeljük a színésznőt, amiért ilyen szépen sminkelhető arca van.

Hudson egy alakkiemelő ruhát húzott magára a Versacétől, amihez térképtartóra hajazó kistáskát vitt magával. A csillogó ékszerek tökéletesen passzolnak a ruhán található applikációkhoz, és hatalmas tisztelet Hudsonnak, amiért gyakran hordja a haját feltűzve – Hollywoodban egyedüli celebként büszkén közszemlére téve ezzel a kicsit elálló füleit.

Heidi Klum vs. Catherine Zeta-Jones

... és a piros?

A vörösben az a jó, hogy szinte minden típusú bőrrel és hajszínnel működik: ugyanolyan jól néz ki a kicsit barnább bőrű és szőke Klumon, mint a kicsit sápadtabb, de sötétebb hajú Zeta Jones-on. A fura felsőrésszel ellátott piros Versace-ruhához Klum hasonló színű, szaténból készült nyitott orrú magassarkút húzott, a szettet pedig ezüstös ékszerekkel dobta fel. Ugyanitt: nem akarjuk elhinni, hogy Klum 41 éves és négy gyermeke van.

A 45 éves Zeta-Jones az egyik sokak által kedvelt emojinak öltözött tegnap este, a szettet pedig H.Stern ékszerekkel dobta fel. Nekünk ez a fazon egy kicsit jobban bejön és tetszik az ötletes felsőrész is: az efféle rátétek optikailag nagyobbítják a melleket.

Reese Witherspoon vs. Diane Kruger

Ki a jobb?

Witherspoon úgy befeszült a vörös szőnyegen, hogy azt hittük, valaki a Madame Tussauds viaszszobrát tette a fotósok elé. A színésznő a Calvin Kleintól kapott egy ruhát az estére, a pántnélküli, ezüstösen csillogó darabot pedig hozzá passzoló kiegészítőkkel próbálta feldobni. A nude körmök és a természetes smink, illetve frizura szerencsére kellően ellensúlyozta a feltűnő szettet.

Kruger Emilia Wickstead-ruhában jelent meg, aminek – Witherspoonéval ellentétben – volt vállrésze, és egy kicsivel többet is bízott a fantáziánkra. A csillogó ékszerek nála is befigyeltek, a tükrös táskát pedig mi is elfogadnánk. Úgy látszik, smink téren idén kevesen voltak bevállalósak – Kruger (sminkmestere) is inkább egy natúr mellett döntött.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra