OFFLINE

Ruhacsata a Golden Globe-on: melyik celeb jobb?

2015. január 12., hétfő 11:10

Tegnap rendezték meg az idei Golden Globe díjátadót, ahol – talán nem meglepő módon – több celebnő is ugyanolyan színű ruhába bújt: Rosamund Pike és Kate Hudson dekoltált fehéret választott, míg Heidi Klum és Catherine Zeta-Jones a vörösre csapott le. Talán megszokhatta már, hogy hétfőnként az ön kezébe adjuk a döntést, most sincs ez másként: a lenti szavazóboxok segítségével adja tudtunkra, hogy önnek melyik verzió jön be jobban!

Rosamund Pike vs. Kate Hudson

Kin jobb a fehér estélyi?

 • 230
  Rosamund Pike
 • 4832
  Kate Hudson

A díjátadóra mindkét celebnő egy melleket és dekoltázst is alig-alig takaró fehér estélyit választott. Hiába Vera Wang, Rosamund Pike alakjára nem biztos, hogy ez a fazon volt a legszerencsésebb: olyan, mintha lecsúszott volna a felsőrész, illetve ilyen vékony pántok mellett mi biztosan azon aggódtunk volna egész este, hogy el ne szakadjanak. Az apró ékszerek és a nude körmök viszont tökéletes választások, továbbá irigyeljük a színésznőt, amiért ilyen szépen sminkelhető arca van.

Hudson egy alakkiemelő ruhát húzott magára a Versacétől, amihez térképtartóra hajazó kistáskát vitt magával. A csillogó ékszerek tökéletesen passzolnak a ruhán található applikációkhoz, és hatalmas tisztelet Hudsonnak, amiért gyakran hordja a haját feltűzve – Hollywoodban egyedüli celebként büszkén közszemlére téve ezzel a kicsit elálló füleit.

Heidi Klum vs. Catherine Zeta-Jones

... és a piros?

 • 2992
  Heidi Klum
 • 1954
  Catherine Zeta-Jones

A vörösben az a jó, hogy szinte minden típusú bőrrel és hajszínnel működik: ugyanolyan jól néz ki a kicsit barnább bőrű és szőke Klumon, mint a kicsit sápadtabb, de sötétebb hajú Zeta Jones-on. A fura felsőrésszel ellátott piros Versace-ruhához Klum hasonló színű, szaténból készült nyitott orrú magassarkút húzott, a szettet pedig ezüstös ékszerekkel dobta fel. Ugyanitt: nem akarjuk elhinni, hogy Klum 41 éves és négy gyermeke van.

A 45 éves Zeta-Jones az egyik sokak által kedvelt emojinak öltözött tegnap este, a szettet pedig H.Stern ékszerekkel dobta fel. Nekünk ez a fazon egy kicsit jobban bejön és tetszik az ötletes felsőrész is: az efféle rátétek optikailag nagyobbítják a melleket.

Reese Witherspoon vs. Diane Kruger

Ki a jobb?

 • 2703
  Reese Witherspoon
 • 2209
  Diane Kruger

Witherspoon úgy befeszült a vörös szőnyegen, hogy azt hittük, valaki a Madame Tussauds viaszszobrát tette a fotósok elé. A színésznő a Calvin Kleintól kapott egy ruhát az estére, a pántnélküli, ezüstösen csillogó darabot pedig hozzá passzoló kiegészítőkkel próbálta feldobni. A nude körmök és a természetes smink, illetve frizura szerencsére kellően ellensúlyozta a feltűnő szettet.

Kruger Emilia Wickstead-ruhában jelent meg, aminek – Witherspoonéval ellentétben – volt vállrésze, és egy kicsivel többet is bízott a fantáziánkra. A csillogó ékszerek nála is befigyeltek, a tükrös táskát pedig mi is elfogadnánk. Úgy látszik, smink téren idén kevesen voltak bevállalósak – Kruger (sminkmestere) is inkább egy natúr mellett döntött.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta