Ezek a férfimodellek uralták a kifutókat 2014-ben

Egyre nagyobb figyelmet kaptak az elmúlt években a fiúmodellek, aminek köszönhetően már nem csak olyan csinos nők életét követhetjük nyomon a közösségi oldalakon, mint Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara, hanem arról is első kézből értesülhetünk, hogy milyen bemutatón vagy kampányfotózáson vesznek részt a legszemrevalóbb modellsrácok. Az év vége apropóján összeállítottunk egy listát az idei év legsikeresebb fiúmodelljeiről, akik meghódították a divat fővárosait 2014-ben.

1. Cseke Botond

Nagy rajongói vagyunk a 22 éves miskolci születésű modellfiúnak, aki lassan már tényleg olyan ismert lesz, mint Palvin Barbara. A 189 centis Cseke idén helyet kapott Jean Paul Gaultier 2015-ös reklámjában, valamint az amerikai designer, Thom Browne tavaszi-nyári katalógusában. A különleges arcú fiú pózolt a Metal magazinban, a Neo2 hasábjain, az olasz L'Officiel Hommes magazinban, illetve az Assistant magazinban, a divathetek alatt pedig végiglejtett többek között Siki Im, a Duckie Brown, a Bottega Veneta, valamint a Dries Van Noten kifutóján is. Cseke Botondnak több mint ezer követője van az Instagramon, ide kattintva csatlakozhat hozzájuk!

2. Thibaud Charon

A francia származású modell idén egyike azoknak a szerencséseknek, akiket felkértek a Dior Homme 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának népszerűsítésére, de Charon exluzív modellként nyitotta és zárta többek között a Prada, a Louis Vuitton, a Dior Homme, a Phillip Lim, valamint a Berluti bemutatóit is a szezonban. A karakteres arcú modellel divatanyagokat is készítettek a magazinok, látható volt például az olasz L'Officiel Hommes-ban, az Another Man magazinban, illetve a Vogue Homme magazinban Filip Hrivnak, Baptiste Radufe és Max Esken oldalán. Charon figyelemreméltó munkásságát a Tumblren érdemes követni.

3. Linus Wordemann

A hamburgi PMA modellügynökség bájos arcú, vörös hajú modellje felrobbantotta a divathét kifutóit az elmúlt szezonban. Az egyébként dobosként tevékenykedő modell végiglejtett többek között a Prada, a Valentino, a Margiela, a Kit Neale, a Dior Homme, a Kris Van Assche és a N. 21 kifutóin is 2014-ben. A több mint 1600 követőt számláló húsz éves modell mindennapjait az Instagramon követheti nyomon.

4. Jourdan Copeland

Copeland nagy karriert futott be ahhoz képest, hogy csak a tavalyi évben kezdett el modellkedni, olyannyira, hogy az év második felében már vele készítette szezonális parfümreklámját a Calvin Klein és vele promotálta kollekcióját a G-Star Raw is. A brit modellt előszeretettel küldték kifutóra a legmeghatározóbb divatházak, például a Burberry, a Louis Vuitton, a Balmain és Jimmy Choo. Az egyik legszexibb britnek megválasztott Copelandnek több mint 2600 követője van az Instagramon, ide kattintva követheti be.

5. Tae Hwan Kim

Az I Love Models Milan és a Bananas Paris koreai származású modelljével 2014-ben készített divatanyagot az Esquire Magazin, a GQ Style, illetve a Dazed & Confused is. A sokszínűséggel nem minden esetben boldoguló divatházak is láttak fantáziát a karakteres modellben, így leszerződtette többek között a Kenzo, a Les Hommes, Neil Barrett, a 3.1 Phillip Lim, Dries Van Noten és John Galliano is a divathétre. A 187 centiméter magas modell munkáit ide kattintva érdemes követni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek