OFFLINE

Vonalas papírsál: menő vagy ciki?

2015. január 9., péntek 08:45

Strapabíró,nem szakad!
Strapabíró,nem szakad!
Fotó: littlefactory.com

Az idei, inkább puccosnak, mint hétköznapinak mondható sálkínálatnak ellentmond a 2008-ban alapított Little Factory papírsálja, ami első ránézésre inkább tűnik egy vonalas füzet lapjaiból összeragasztott tekercsnek, mint egy 20 x 180 cm-es kiegészítőnek. Pedig a különféle látványos és ötletes termékeket, táskákat, takarókat, pólókat és alátéteket készítő márka jól láthatóan komolyan gondolta, hogy gyapjú, selyem vagy kasmír helyett ilyen egyszerű, de strapabíró anyagból dobja piacra levélpapírnak is beillő sálját.

A kreatív márka egyébként egy rendkívül tartós, rugalmas, könnyű, vízálló és lélegző anyagot használt a sál elkészítéséhez, amit az ipari védőruhákra és egészségügyi csomagolásokra szakosodott DuPont gyártott le. Bár meglepő, de a tervezők állítása szerint a termék akkor is melegen tartja a nyakrészt, ha hideg az idő odakint. A fehér-szürke árnyalatú sálért egyébként 25 dollárt (6470 forint) kell fizetni a márka webáruházában. Ön menőnek vagy inkább túl hipszteresnek és cikinek találja az efféle cuccokat? Szavazzon!

Akár össze is firkálhatja, ha akarja!
Akár össze is firkálhatja, ha akarja!
Fotó: littlefactory.com
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
941 szavazat 870 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta