György herceg is a legstílusosabb férfiak között

Tavaly ilyenkor hirdette ki a stílusban mértékadó GQ a 2014-es év legjobban és legrosszabbul öltözött férfijait. A magazin idén sem tétlenkedett és a napokban publikálta a kétszer tíz nevet tartalmazó névsort, ami az első listán lévőknek (például Károly hercegnek vagy Benedict Cumberbatch színésznek) büszkeségre, míg az utóbbin lévőknek (többek között Even Davis-nek, a BBC műsorvezetőjének és Alex Song focistának) inkább szégyenérzetre ad okot.

Ki kicsoda?

A 2015-ös év stílusbajnoka Eddie Redmayne, aki ismerős lehet a Burberry-reklámokból és a 22-én debütáló A mindenség elmélete című film traileréből. Őt követi Benedict Cumberbatch, akit nemrég a Sherlock sorozatban láthattunk, a dobogó harmadik fokára pedig Jamie Dornan állthatott fel, akire A szürke 50 árnyalatának főszerepe miatt nedvesednek majd idén a bugyik. A negyedik helyre jött fel a tavalyi listán nyolcadik Alex Turner énekes, Nick Grimshaw pedig nem volt ilyen szerencsés: első helyezését most ötödikre cserélte. Előkelő helyett szerzett még Károly walesi herceg (7.) és David Gandy modell (10.) is. Külön örömhír: György herceg is bekerült a TOP 50-be (49.)!

A GQ szerint tavaly Evan Davis BBC műsorvezetőt kerülte el leginkább a jóízlés öltözködés terén, és kapta az ívet Ozwald Boateng angol divattervező is. A harmadik helyezett a negatív listán Clive Tyldesley lett – bár sportriporter révén tőle azért annyira nem várnánk el, hogy mindig fessen nézzen ki. A lista többi szereplőjét megtalálja a galéria alatti táblázatunkban!

Helyezés Legjobban öltözött férfi Legrosszabbul öltözött férfi
1.  Eddie Redmayne  Evan Davis
2.  Benedict Cumberbatch  Ozwald Boateng
3.  Jamie Dornan  Clive Tyldesley
4.  Alex Turner  Michael Portillo
5.  Nick Grimshaw  Bobby Norris
6.  Idris Elba  Brad Simpson
7.  Károly herceg  Brian Souter
8.  Douglas Booth  Norman Baker
9.  David Gandy  Christian Jessen
10.  David Furnish  Alex Song
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek