OFFLINE

Szörnyű Photoshop-bakival indít a Moschino

2015. január 6., kedd 13:38

moschino-spring15-meisel-article
Fotó: Moschino

Szerintem a kép:

 • 862
  Kínos
 • 1067
  Béna
 • 177
  Szuper
 • 734
  Unalmas

Megjelent a Moschino 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójához készült első kampánykép, mely a The Fashion Spot szerint meglepően visszafogott. Jeremy Scott-tól többet vártak volna, főleg, hogy a fotókat a híres Steven Meisel készítette és olyan modellek pózolnak a képeken, mint Anna Ewers, Sasha Luss és Hollie-May Saker.

De a totálisan unalmas fekete-fehér képeken a lap fórumozói azért találtak valami érdekeset: nevezetesen azt, hogy a szőke Sasha Luss az utómunkák során meg lett fosztva az egyik lábától. Persze lehet, hogy csak a béna póz miatt tűnik úgy, mintha egy lába lenne a modellnek, de a kép elég szerencsétlen, akárhogy is nézzük.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta