OFFLINE

Imádnivaló nagymamákkal reklámoz a Dolce & Gabbana

2015. január 6., kedd 09:24

o-DOLCE-AND-GABBANA-570
Fotó: Dolce & Gabbana

Míg a tavalyi szezonban olaszleckéket adó modellfiúkkal hívta fel magára a figyelmet a Dolce & Gabbana, addig a 2015-ös tavaszi-nyári kampányát imádnivaló nagymamákkal kívánja eladni. A trükk jól láthatón bevált, mivel a látványos, spanyol fiesta ihletésű kampány még a karácsonyi őrület alatt is futótűzként terjedt az interneten – számol be a huffingtonpost.com a divatház egyik tervezője, Domenico Dolce által lőtt sorozatról.

A hatásvadász, de jól működő kampányban a drágakövekkel kirakott arany tiarával és vörös szegfűvel pózoló jókedélyű idős asszonyok és szemrevaló torreádorok között olyan mediterrán szépségek tűnnek még fel, mint Bianca Balti, Vittoria Ceretti, Irina Sharipova és Blanca Padilla. A kedvenc jelenetünk mégis az, mikor az idős modellek a szezon egyik legerősebb kiegészítőjével, a szaténnal bélelt baba-doboznak látszó táskával pózolnak a kamerának.

Bár a divatipar általában inkább a fiatal modelleket részesíti előnyben, azért mégsem a szicíliai márka az első, mely idős modelleket kért fel kampányarcának. Az elmúlt időszakban az új-zélandi designer, Karen Walker dolgozott 65 és 92 év közötti modellekkel, de a Lanvin tervezője, Alber Elbaz, valamint Jean Paul Gaultier is érettebb nőkre cserélte le huszonéves modelljeit az elmúlt időszakban. Mindenesetre a Dolce & Gabbana feketébe öltözött modelljei teljes mértékben ellopták a showt a mélyvörös ajkakkal pózoló szupermodellek és a körülöttük legyeskedő torreádorok elől – megkockáztatjuk, hogy nem lesz már ennél menőbb reklám a szezonban. Győződjön meg róla a saját szemével, kattintson a videóra!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta