OFFLINE

Nézze meg Kim Kardashian 2014-es ruháit!

2015. január 4., vasárnap 11:02

A realityceleb legjobb ruháit nehéz lenne kiválogatni: naponta kétszer jelent meg 2014-ben olyan szettben, amiről van mit mondani, de tulajdonképp mást nem is csinált. Hozzáment Kanye Westhez, terelgette a paparazzik közt lányát, Instagramozott, megnézett pár divatbemutatót és ennyi. Közben egyre nőtt a feneke, egyre szorosabb ruhákat húzott testére és egyre többet mutatott meg magából.

2014 végére állandósult ruhatárában az extraszűk midiszoknya és hasvillantós felső párosa, pedig januárban még hatalmas kabátokkal és bőrdzsekikkel takargatta magát. Hihetetlen, mennyit utazott Kardashian 2014-ben, szinte minden másnap megkerülte a földet. Ahogy az is hihetetlen, milyen sokszor viselt Balmain ruhát vagy Maison Martin Margiela felsőt. Nézze meg a galériában, honnan hová fejlődött Kim Kardashian stílusa 2014 januárjától decemberig!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta