OFFLINE

Heti kedvenc: cuki miniruha gallérral

2014. december 24., szerda 12:01

Íme pár jó tipp, ha csinosan szeretne felöltözni karácsonyra: következzen egy olyan ruha, ami jó eséllyel már ott lapul a szekrényében, de ha mégse, akkor beszerezheti majd a leárazásokon, mert hasonlót több üzletben is láttunk mostanában, és mivel klasszikus fazon, évekig hordhatja. 

Kezdjük egy igazi múltidéző összeállítással, ami persze most is megállja a helyét, hiszen csak olyan darabokat válogattunk össze, amik most kaphatóak az üzletekben. (Mű)szőrmegallérokból és nyakbavalókból most különösen nagy a választék szinte minden üzletben. 

E heti kedvencünket nemcsak ruhaként, hanem tunikaként is lehet hordani akár cicanadrággal vagy szűk farmerrel is. Ezt az összeállítást a rohangálósabb, lazább napokra ajánljuk, és ha majd egyszer újra jobb idő lesz, a bakancsot, bokacsizmát balerina- vagy papucscipőre is lecserélheti. 

Persze nem kell tunikaként viselni ahhoz, hogy lapos talpú cipőt vehessen hozzá. A gallér miatt ezúttal sem válogattunk a ruhához feltűnőbb ékszereket, viszont színben különlegesebb kabátot bátran felvehet hozzá. 

Ha valamilyen eseményre, puccosabb buliba hivatalos, akkor is tökéletes választás lehet e heti kedvencünk, csak a kiegészítőket és a cipőt kell az alkalomnak megfelelőre átcserélni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta