Saját anyja is Katalin hercegnét koppintja!

A legtöbb lány/nő nem veszi bóknak, ha azt mondják neki: úgy öltözik, mint az anyja. Katalin ezzel biztos nem így van: a Daily Mail azt állítja, 2006-ban és 2009-ben még nagyon is kapható volt arra, hogy anyjától kérjen kölcsön ruhát, kalapot, és ezt képekkel is lehet bizonyítani. Persze 2011 óta, mióta már a királyi család tagja, nem kér kölcsön ruhát édesanyjától, cserébe még most is nagyon hasonló stílusban öltöznek.

Legutóbb november 13-án, a Royal Variety Performance megtekintésére öltöztek össze, akkor Katalin egy hosszú, csipkés ujjú, fekete Diane von Furstenberg estélyit választott, míg Carole Middleton egy szintén fekete, csipkés ujjrészű estélyiben jelent meg, melynek márkáját ugyan nem ismerjük, de biztos nem kétfilléres darabról van szó. További részletek és összehangolt szettek a hajtás után!

1. A fekete estélyi

Ahogy fentebb már írtuk: döbbenetes a hasonlóság, szinte kizárt, hogy ne beszélt volna össze Katalin és Carole Middleton.

2. Az a bizonyos kék ruha

Akárhogy is nézzük, nagyon gyanús, hogy Katalin 2012-ben, már javában hercegnőként egyszerűen elkérte anyjától ezt a kék Reiss ruhát, melyben előbbi a 2010-es ascoti derbin vett részt. B verzió: mindketten megvették a ruhát anno, mert nagyon tetszett nekik, és eldöntötték, hogy egyszer majd jól összeöltöznek.

3. A Jane Corbett kalap

Katalin 2009-ben viselte először egy barátja esküvőjére a világoskék, csicsás kis fejfedőt, melyet 2010-ben, a fent említett ascoti derbin láthattunk viszont Carole Middletonon. Tehát itt az lehetett a helyzet, hogy Carole Middleton kérte kölcsön lányától a márkás kalapot.

4. Már megint kék

Kate és Carole Middleton is odáig van a királykékért, de jól is áll nekik ez az élénk szín.

5. Acélkék minden formában

Igen, az acélkék/babakék is bevett színe Katalinnak és anyjának.

6. György herceg érkezése

A kis herceget születése után Katalin egy kék pöttyös ruhában mutatta meg a fotósoknak, amivel állítólag a hasonlóan pózoló Diana hercegnőt majmolta. Ez is lehet, de az még valószínűbb, hogy Carole Middleton direkt érkezett a kórházba tök hasonló szerelésben.

7. A piros se tilos

A piros, térdig érő szettben Carole Middleton mintha Katalin nővére lenne, nem is az anyja.

8. Borzasztó szőrmekucsma

Talán ez a kedvenc képpárunk a cikkben: mintha Katalin értetlenül, felvont szemöldökkel, Carole Middleton pedig felháborodva nézné, hogy fest Katalinon a szőrkucsma. A két fejfedő egyébként nem egy és ugyanaz, de anya és lánya is 2006-ban gondolta azt, hogy menő lesz ilyen oroszos kiegészítővel lóversenyt nézni.

9. Az esküvő napja

Carole Middleton a büszke örömanya, Katalin még menyasszony, de már csak pár óráig. Pippát kihagyták az összeöltözésből.

10. Farmer, csizma, barna körítés

2005-ben Carole és Kate a Gatcombe parkban rendezett buliba, a Festival of British Eventing-re igyekezett alábbi szettben. Egyébként is mindkettejük nagy kedvence a csizmaszárba tűrt farmer és sportos blézer kombó.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek