OFFLINE

A Balmain arca lett Kim Kardashian és Kanye West

2014. december 23., kedd 14:10

Sosem hittük volna, hogy korunk egyik legellenszenvesebb celebpárosát éppen az egyik legmeghatározóbb francia divatmárka, a Balmain kampánysorozatában látjuk majd viszont. Ahogy a legtöbben, mi is arra számítottunk, hogy a luxuscég Kardashian féltestvérével, a Balmain kifutóján is feltűnt Kendall Jennerrel kívánja népszerűsíteni termékeit, de úgy tűnik, hogy az A-listás hírességekkel jó viszonyt ápoló kreatívigazgató, Olivier Rousteing mégis inkább az áprilisi Vogue címlaplányát, Kim Kardashiant és önimádó férjét, Kanye Westet választotta 'Army of Lovers' néven futó, férfiakat megcélzó kampányához.

A dailymail.co.uk értesülései szerint a brit GQ magazin szeptemberi kiadásában az „Az év nőjének” megválasztott Kardashian annyira izgatott volt, hogy már kora reggel kiírta Twitter oldalára, hogy „BALMAIN”, ami a smárolós kampányképpel együtt akkora hírnek tűnt, hogy fél órán belül több mint 3000-en osztották meg másokkal. Akárhonnan is nézzük, nagy változás ez az előző szezonban készített reklámhoz képest, melyben olyan feltörekvő és jól bejáratott modellek kaptak helyet, mint Cara Delevinge, Jourdan Dunn vagy Kayla Scott. A Twitter-, Instagram- és Tumblr-függő párosról egyébként Mario Sorrenti lőtte a képeket a divatháznak. Nézze meg a sorozatot a galériában, és szavazzon!

Szerintem...

 • 10
  Jó taktika, így több emberhez eljut a kampány
 • 11
  Rossz üzenet ellenszenves arcokkal hirdetni
 • 14
  Ez a Balmain célközönsége
 • 24
  Kit érdekel
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta