OFFLINE

Karácsonyi ajándéknak öltöztek a celebnők

2014. december 22., hétfő 12:43

Bár még két nap van szentestéig (és 3 karácsonyig), a hírességek már az elmúlt hetekben is olyan szettekben jelentek meg, mintha most másztak volna ki a karácsonyfa alól. Az ünnepek közeledtével egyre inkább kedvelt szín lesz a piros (ezen már meg sem lepődünk), de akadnak olyanok, akik „diszkrét” masnival fejelik meg az összhatást. Úgy döntöttük, megméretjük a celebnőket a rajtuk látható ruha kifutós másával: ön pedig kiválaszthatja, hogy melyiküknek áll jobban!

Rita Ora Viktor&Rolfban

Ki a jobb?

 • 58
  Rita Ora
 • 30
  A modell

Rita Orát Washingtonban, a HOT99.5 Jingle Ball eseményén fotózták le ebben a szettben. „Na jó, én mindig ilyet játszok fürdés után, de nem tudtam, hogy ezt ruhának hívják” – vallotta be egyik kolléganőnk a fotót látva.

A frottírdarabhoz Ora tintakék, hegyes orrán masnival (mi mással?!) díszített cipőt és hálós harisnyát húzott, körmeit sötétkékre festette, a szettet pedig ezüst ékszerekkel egészítette ki. A sminkről inkább nem is mondunk semmit, mert már így is túl negatívak vagyunk. A modellre anno a ruhához passzoló anyagú cipőt adtak, természetes hatásúra sminkelték, majd kócos hajjal és mímelt mélabúval küldték a kifutóra.

Fan Bingbing Ralph&Russóban

Kin jobb a vörös ruha?

 • 31
  Fan Bingbingen
 • 58
  A modellen

Fan Bingbing hazánkban annyira híres, hogy tíz percig tartott, amíg visszakutattuk, hogy a bekezdés végén található képpárról ki a celeb. Egyébként ez a ruha is hasonlít arra, amikor gyerekként a lepedőnkből hajtogattunk estélyit és abban vonultunk a nappaliban.

A nosztalgiát félretéve a műsorvezetőnő bordó színű nyitott orrú, platformos magassarkút vett fel hozzá, a szettet pedig briliánsokkal koronázta meg – majdnem szó szerint. A modellre mélylila hegyesorrú magassarkút adtak és körmeit, illetve ajkait is ilye színűre festették. A hátranyalt hajat nem teljesen értjük, arra pedig ki sem térnénk, hogy mennyire egészségtelenül vékonynak tűnik.

Anna Kendrick Oscar de le Rentában

A ruha jobban áll

 • 52
  Anna Kendricknek
 • 47
  A modellnek

Anna Kendrick a Vadregény (Into the woods) londoni premierjén jelent meg az október végén elhunyt Oscar de le Renta tervezte ruhában, aminek plüssszerű anyaga szintén az ünnepeket juttatta eszünkbe. Az estre a cipői közül egy hegyesorrú, csipkével díszített, bokán megkötős darabot választott, körmeit festetlenül hagyta és csak egy decens gyűrűt, illetve egy pár fülbevalót vett fel.

A modellre a ruhán kívül másfajta övet és egy téglaszínű kabátot is adtak, a cipője pedig narancsos-lilás színekben játszott. A karakteres rövid haj és a füstös smink köves fülbevalóval párosult. Önnek melyik változat jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta