OFFLINE

12 ezres várólista van erre az ecsetre

2014. december 22., hétfő 10:21

Nemrég megírtuk, hogyan lehet pénzt keresni a legnépszerűbb videómegosztóval (és megmutattuk a kedvenc magyar vloggereinket is), a Refinery-n pedig egy olyan smink- és Youtube-guruba botlottunk, akinek a sminkecsetére 12 ezres várólista van. Wayne Goss csatornájának közel kétmillió feliratkozója van és mivel szakértői oldalról közelíti meg a sminkelést, talán nem is csoda, hogy az egyik általa forgalmazott ecset hiába kerül több mint húszezer forintba, mégis megy érte a tolakodás.

Wayne Goss.PNG
Fotó: Wayne Goss

Ön venne ennyiért ecsetet?

 • 138
  Dehogyis, túl drága.
 • 26
  Már meg is rendeltem!
 • 25
  Nem sminkelek.
 • 115
  Nem érdekel.

Természetesen csak virtuálisan, ugyanis vagy a Beautylish webshopjában vagy a közös online boltjukban tud feliratkozni, ha szeretné magáénak tudni ön is a Holiday (Szünidő) névre hallgató terméket. Két nap alatt tízezren éltek a lehetőséggel - emiatt nekünk rögtön a Birkin-táskák ugrottak be, amelyekre a halandóknak éveket kell várniuk. A feketéből most éppen van készleten, de a fehér mellett szomorúan adják tudtunkra, hogy bizony mind elfogyott. Az ecsetek szőrét egyébként kecskéknek köszönhetjük (jó hír, az aggódóknak, hogy még így is 100%-ban "cruelty free") és a manufakturákról híres japán Kumanóban  készítik őket. Az ötletgazda Goss szerint sokoldalú eszközről van szó: legyen szó pirosításról vagy éppen bronzosításról.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta