OFFLINE

Szőrös magassarkú Kim Kardashianen: menő vagy ciki?

2014. december 20., szombat 14:42

Általában próbálunk törekedni arra, hogy ne befolyásoljuk önöket döntésük során, ha Menő-Ciki posztról van szó. Most azonban nem tudjuk megállni, hogy elmondjuk, milyen szinteken gyomorforgató az a szőrös magassarkú lábbeli, amit Kanye Westné december 18-án viselt egy férjével közös vacsorán Brentwoodban.

A két celeb szettjével egyébként nem lenne baj (hozták az unalmas szokásos fekete-fehér-szürke monokrómiát), a Kardashian lábán látható cipő létjogosultságával viszont nem teljesen értünk egyet. Mivel teljesen nyitott, így valószínűleg nem a téli hónapokra szánták - akkor viszont minek bele a szőrös bélés? Abban talán megegyezhetünk, hogy nem az esztétikum miatt. Ha ezek ellenére önnek bejön, nyomjon egy MENŐ-t a poszt alján, ha viszont - hozzánk hasonlóan - ön is értetlenül áll a látvány előtt, nyomjon egy CIKI-t!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1184 szavazat 921 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta