OFFLINE

Beyoncé testén vagy a modellalkaton jobb a csipke?

2014. december 15., hétfő 08:47

Emlékszik még Beyoncé idei Grammy-n viselt ruhájára? Rendben, bevalljuk, mi is megfeledkeztünk már róla. Most is csak azért jutott eszünkbe, mert Candice Swanepoel-on, az egyik Victoria's Secret-angyalon olyan ruhát láttunk, ami valahonnan ismerős volt – kis kutakodás után pedig rá is bukkantunk a kommersz popdíva év eleji szettjére. Adódik a kérdés: vajon a formás idomokon vagy a modellalkaton mutat jobban? Ön dönt!

Beyoncé vs. Candice Swanepoel

Kin jobb a csipke?

 • 660
  Beyoncé
 • 2783
  Candice Swanepoel

Nagy valószínűséggel – hozzánk hasonlóan – maga az énekesnő is megfeledkezett már arról a ruháról, amit a január végi Grammy-n viselt, és amihez kísértetiesen hasonlót vett fel Viktória Titkának egyik angyalkája a fehérneműmárka nagyszabású show-jának after partiján. Beyoncé imádta a Project Runway című műsorból híressé vált Michael Costello által megálmodott ruha hátkivágását, előszeretettel mutogatta is (fenekével együtt) a fotósoknak. A cipője sajnos nem látszik, a sötétburgundi körmök és rúzs, illetve az ezüstékszerek igen. Swanepoel ruháján inkább a dekoltázs dominált és lehet, hogy csak a fotó miatt, de mintha igényesebben lenne kidolgozva, mint Beyoncéé.

Lisa Rinna vs. Yolanda Foster vs. Jennifer Garner

Ki a jobb?

 • 698
  Lisa Rinna
 • 740
  Yolanda Foster
 • 799
  Jennifer Garner

Ha már a hálónál tartunk, nézzünk meg egy olyan triót is, amelynek tagjai a sejtetően oldalt kivágott ruhák mellett tették le a voksukat. Lisa Rinna és Yolanda Foster október elején a Carousel Of Hope Ballra érkeztek benne (milyen kínos!), a döntését pedig az is megkönnyíti majd, hogy szinte ugyanolyan szögben örökítették meg őket a fotósok. Előbbi festetlen körmöket és (ezt kompenzálandó) Samantha Ewingot idéző erős sminket, illetve melírozott hajat viselt. Utóbbi a mélylila lakkra szavazott, visszafogott ékszereket, és olyan frizurát, illetve sminket viselt, ami 20 éve biztosan jól állt volna neki, itt azonban meglehetősen előnytelenül.

Jennifer Garner valahogy mindig elbűvölő, a Men, Women & Children premierjén sem volt ez másként. A visszafogott ékszerek, az enyhén füstös smink és természetes haj pedig tökéletesen ellensúlyozták a ruha vadságát.

Salma Hayek vs. Julia Louis-Dreyfus

Önnél ki nyert?

 • 1327
  Salma Hayek
 • 824
  Julia Louis-Dreyfus

Salma Hayek még májusban, a 67. Cannes-i Filmfesztiválon pózolt a kamerának ebben a fekete ruhában, amit fekete és lila csipkés részletek gazdagítanak. Nem tudjuk egyébként, hogy a ruha szabása (térd alá érő), a frizura vagy a rossz szög (esetleg mindhárom), de Hayekről nekünk hirtelen a Shrek Farquaad nagyura ugrott be. A túlzottan a ruhához passzoló cipőért a színésznő egy körből kimarad. Julia Louis Dreyfus ehhez a ruhához inkább egy kígyóbőrmintás, fekete hegyes orrú magassarkút választott. A fekete körmöket nem annyira szeretjük, viszont annak örülünk, hogy a kistáskájának a Pantone színkódja nem egyezik meg a ruhán található liláéval.

A dekoltázs az ő esetében sokkal jobban érvényesül, a sminken viszont még kicsit gondolkodtunk volna – túlságosan sápít. Önnek melyik verzió jön be?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta