OFFLINE

Katalin New Yorkban: nézze meg az összes ruhát!

2014. december 10., szerda 14:39

Vilmos és Katalin december 7. és 9. között New Yorkban tett hivatalos látogatást: ennek megfelelően városnézést nem tartottak, de számos jótékonysági eseményre ellátogattak. 7-én este rögtön egy jótékonysági vacsorán kezdtek, 8-án Vilmos Washingtonba utazott, míg Katalin a brit konzult és egy hátrányos helyzetű gyermekeket támogató programot látogatott meg. Este együtt néztek kosármeccset, ahol majdnem összeomlott az univerzum, ugyanis Katalinék lepacsiztak Beyoncéval és Jay-Z-vel.

9-én a szeptember 11-i terrorcselekmény áldozatainak emléke előtt tisztelgett a hercegi pár, majd ismét külön folytatták a turnézást, Katalin maradt a gyermekjóléti vonalon. Este a Metropolitanben zárták a látogatást egy jótékonysági vacsorán, ahol egyetemüknek, a St. Andrewsnak gyűjtöttek pénzt – sikeresen, volt, aki 10 ezer dollárt fizetett azért, hogy a brit hercegi párral tölthesse az estét.

Ami Katalin ruháit illeti: most legfőképp kabátokat láthattunk rajta, melyek ugyan különböző színekben játszottak, alapvetően sötétek és hasonló szabásúak. Katalin még a kosármeccset is egy tweed-kabátban ülte végig, de az Innovation is GREAT című fogadáson megnézhettük Seraphine márkájú, fekete terhesruhában, nyakában Cartier ékszerrel. Ugyanaznap, azaz 9-én este a jótékonysági vacsorán pedig egy már jól ismert, mélyzöld Jenny Packham estélyiben láthattuk Katalint: ennek most nem csak az az érdekessége, hogy a hercegné 10 hónap különbséggel újra felvette egyik jól szabott ruháját, hanem az is, hogy 10 hónappal ezelőtt még nem volt terhes, most viszont a negyedik hónapban jár és már domborodik a pocakja. Viszont még mindig jó rá az estélyi. Erre is csak ő képes. Nézze meg a galériában a párhuzamot és a bordó, szürke, fekete kabátokat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta