OFFLINE

Öltöztesse pasiját extrém cuccokba!

2014. december 7., vasárnap 18:59

Az extrém cuccokban utazó londoni márka, a Sibling három feltörekvő tervezője, Joe Bates, Sid Bryan és Cozette McCreery már az őszi divathéten is felhívta magára a figyelmet kollekciójával, melyet a nyolcvanas évek New Yorkjának hangulata ihletett. Az akkor bemutatott óriás masnis fejdíszek és túlméretezett fodros szoknyák után nem csalódtunk a trió férfiaknak tervezett kollekciójában sem, amit a napokban vonultattak fel a „Fashion in Motion” rendezvény keretein belül a Victoria & Albert Múzeumban, Londonban.

A szokatlan formatervezésű kötöttáruikkal befutott designerek szerint az új, férfiaknak készített kollekció egyszerre lázadó és szórakoztató, amibe valóban nehéz lenne belekötni, hiszen a kifutón egymást váltották a bizarr szerelések, mohikán-tarajra emlékeztető fejdíszek és Riot ihletésű maszkok. – írja a hordatónak semmiképpen sem nevezhető kollekcióról a dailymail.co.uk. A lap riporterének a tervezők elmondták, hogy remélik, kötött darabjaik túlmutatnak a hagyományos karácsonyi blúzon és szürke, V-nyakkivágású pulóveren.

A 2008-ban alakult divatház vidám hangvételű, alternatív gyűjteményét egyébként a londoni zavargások valamint a West Side Story ihlették. A felvonultatott darabok közül mi is kipróbálnánk a Damien Hirst „For the Love of God” néven futó gyémántkoponyája inspirálta szetteket, a Mickey egér hatású fejfedőket és az oroszlán-sörényeket is, ahogy jó ötletnek találtuk a hógolyóra emlékeztető fejdíszeket, illetve az eklektikusabb vonalvezetésű együtteseket is. Nézze meg a galériában, hogy milyen látványos elemekkel dobhatja fel idén a családi karácsonyt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta