OFFLINE

Szomorú szelfivel üzen az elégedetlen vásárló

2014. december 4., csütörtök 16:05

Ugye emlékszik még, mekkora őrület volt november 11-én? Mi szóltunk előre, hogy akkor rendeljen, mert az Alibaba, a Taobao és az Aliexpress eladói aznap nagyobb kedvezményeket adnak, mint mások a Black Friday és a Cyber Monday alatt összesen. Ennek oka, hogy 11. hó 11-e egy jeles kínai nap, a Single's Day, azaz az egyedülállók napja, amit mi mással, mint vásárlással lehet a legjobban megünnepelni. November 11-én csak a kínai fogyasztók 57,1 milliárt jüant (2300 milliárd forint) költöttek el az Alibaba csoportnál 24 óra alatt – és valószínűleg a világ többi részéről is elképesztő összegek vándoroltak az eladókhoz.

Katt a képre a többi vicces fotóért!
Katt a képre a többi vicces fotóért!

Mostanra már sok akkor rendelt csomag megérkezett a vevőkhöz, akik viszont nem mindig voltak boldogok, amikor kézhez kapták a ruhákat – írja a Rocketnews24.com – úgyhogy szomorú szelfik hadát lövik, amiket aztán feltöltenek a China Daily vonatkozó fórumába. Érdemes nézelődni, elég mókás képek sorakoznak egymás alatt. Sokszor ugyan az a fő probléma, hogy a modell és a vevő testalkata nagyban különbözik, de sokszor egyszerűen csak pocsék az áru. Kattintson a képre és még több szomorú kínai vevőt talál!

Ezen az egyszerű szabású mellényen valamiért nagyon röhögünk. Katt a többi képért!
Ezen az egyszerű szabású mellényen valamiért nagyon röhögünk. Katt a többi képért!
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta