Victoria Beckham a British Fashion Awards nagy nyertese

A British Fashion Awards (BFA) általában nagy buli, de most a szokásosnál is több celebnő vett részt rajta, ami annak köszönhető, hogy pár órán belül Londonban rendezik meg az év fehérnemű-eseményét, a Victoria's Secret Fashion Showt. Így aztán a BFA-ra sem volt nagy kunszt odacsábítani a kortárs topmodelleket, Anna Wintourt, Rita Orát és Rihannát. A hajtás után megnézheti, kik kaptak díjat, azaz kik Anglia legelismertebb tervezői 2014-ben, valamint talál óriásgalériát is kiöltözött celebnőkről!

Bár már 2013-ban is a BFA nagy várományosa volt Victoria Beckham, akkor még nem kapott semmit (Christopher Kane lett az év tervezője, a Burberry pedig az év márkája), de most rögtön a Burberryt nyomhatta le: az övé lett ugyanis az év márkája. A díjat természetesen saját tervezésű ruhában vette át, mely egy helyenként pliszírozott, hátul cselesen kivágott, fekete-fehér, egyszerre decens és szexi estélyi volt. Mondjuk ez a fazon valószínűleg csak Beckhamnének, illetve a modelleknek áll jól, de nekik legalább nagyon.

Az év modellje a balhés Cara Delevingne lett, akinek újabban Kim Kardashian kistestvére, Kendall Jenner a legjobb barátnője – a gálára mindketten nagyon szépen felöltöztek, de Delevingne azért átvedlett a végén és egy kombinéban, bugyit villantva vetette bele magát a londoni éjszakába (részletek a Velveten).

A legjobban öltözött angol híresség a tényleg mindig csinos Emma Watson lett, aki mintha csak meg akarta volna viccelni az egybegyűlteket, a gálára borzalmas szettet választott, ami úgy nézett ki, mintha útközben ellopták volna a kabátját és a taxisét kérte volna kölcsön. De ő legalább vett fel ruhát a blézer alá, nem úgy, mint Rihanna, aki hozta a szokásos félpucér celeb imidzshez illő karaktert, Rita Orával együtt.

Joan Smalls és Naomi Campbell viszont remekül festett, akárcsak a többi topmodell, akik a Victoria's Secret Fashion Show előtt épp csak beugrottak a BFA-ra. Csalódtunk kicsit Michelle Dockery, Olivia Palermo és Alexa Chung szettjeiben, ők mindig nagyon magasra teszik a mércét, most azonban elég öregasszonyos ruhákban pompáztak. Eléggé melléfogott Lily Allen is a lila Vivienne Westwood ruhával, legalábbis a Redcarpet-fashionawards.com szerint, szerintünk teljesen jól nézett ki. Nekünk Lana Del Rey neglizsészerű selyem-estélyije is tetszett, de vele elfogultak vagyunk, szóval megértjük, ha önt inkább elszomorítja a karácsonyfazöld ruha és Courtney Love, aki Del Rey-jel együtt pózol.

A galériában talál még képet Simone Rocháról, aki ez év új márkája díjért dolgozott meg, további díjazott tervezőkről és megnézheti a jól és rosszul öltözött hírességeket is!

A Brit Fashion Awards 2014-es díjazottjai

Az év márkája: Victoria Beckham

Legjobb nemzetközi tervező: Nicolas Ghesquière

Az év nőiruha-tervezője: Erdem

Az év férfiruha-tervezője: J.W. Anderson

Az év feltörekvő nőiruha-tervezője: Marques' Almeida

Az év feltörekvő férfiruha-tervezője: Craig Green

Az év kiegészítő-tervezője: Anya Hindmarch

Az év feltörekvő kiegészítő-tervezője: Prism

A legjobb vörösszőnyeges-ruha tervező: Alexander McQueen

Az év modellje: Cara Delevingne

Brit stílusdíjas: Emma Watson

Az év új márkája: Simone Rocha

Az év cége: Preen

Különleges elsimerést kapott: Anna Wintour és Chris Moore

Isabella Blow díj: Edward Enninful

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra