OFFLINE

Heti kedvenc: a szmokingkabát

2014. december 3., szerda 21:44

Közeleg a karácsony és megnéztük már, hogyan érdemes hordani a flitteres kabátkát, illetve a csúnya karácsonyi pulóvert. A sorozatot egy újabb ünnepi darabbal folytatjuk, ami talán még inkább sokoldalú és jól hasznosítható. 

Az első szetthez szükség lesz néhány alapdarabra, lásd farmernadrág és egy fekete kézitáska, valamint feltűnő, de kényelmes cipőre és természetesen egy blúzra. Nem muszáj, hogy ez fekete legyen mint a képen látható darab, hanem egy fehér, nyomott mintás felsőrészt is felvehet helyette. 

Ha egy kicsit jobban ki szeretne öltözni, akkor vegyen e heti kedvencünk mellé egy kényelmes blúzt és A-vonalú vagy harangszoknyát, és persze megfelelő kiegészítőket. Ha egy karácsonyi vagy szilveszteri buliba hivatalos, akkor egy flitteres ceruzaszoknyára is lecserélheti a képen látható darabot.

A flitteres szoknya helyett persze egy fémesen csillogó nadrág is tökéletes választás lehet, de akár egy ünnepi overallhoz is felveheti a szmokingkabátot. 

Ha még csinosabb szeretne lenni, akkor pedig vegyen fel hozzá egy szép ruhát. Hogy mini, midi vagy maxifazon, szinte mindegy is, és az egyenesszabású ruhákkal is jól mutat, csak ezekkel lehet, hogy nem mutat olyan jól összegombolva. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta