OFFLINE

A középkorú férfi csupasz mellkassal lázad

2014. december 2., kedd 15:58

Herczeg Zoltán vasárnap tartott nagyszabású divatbemutatót a Kioskban, ahol a Kiss Forever fellépése alatt a pulton vonultak végig a modellek – akik javarészt a tervező barátai és üzletfelei egyben. A bemutató címe "Amerikából jöttem" volt, mert ugyan április óta Herczeg itthon alkot, az amerikai impulzusokat dolgozza fel, gondolja át és megfontoltan tervezi jövőjét.

A megfontolt jövőtervezés hozadéka, hogy a jól ismert Herczeg-márka mellett már létezik a Herczeg Empire is: ezt a show elején még nem tudtuk, úgyhogy eléggé meglepődtünk a visszafogottnak mondható farmer-kockás ing szetteken, amiket a modellek némi vetkőzéssel és felszabadult pózolással dobtak fel. A Herczeg Empire Herczeg Zoltán új márkája, mely a magyar piacot hivatott lefedni. A ruhákat a Trend2-n keresztül vásárolhatják meg kiskereskedők, illetve netről is lehet rendelni, normális árakon a világ bármelyik pontjára.

Azért a Herczeg Zoltán kollekció sem tűnt el, sőt, a tervező gőzerővel alkot, ahogy ő mondja, "szeretek csiricsáré, odabaszós darabokat gyártani". Ennek megfelelően a harmadik tourban már láthattunk kígyóbőrmintás dzsekit, műbőr szoknyát, piros lakkcsizmát és arany öltönyt is. Ha megtetszett valamelyik öltözet a galériából, ne induljon a Teréz körútra, az a Herczeg-bolt bezárt, jelenleg telefonon vagy Facebookon lehet a tervezővel időpontot egyeztetni, de hamarosan nyílik egy új Herczeg-üzlet a belvárosban.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta