Kim Kardashian mellkidobását másolta Alessandra Ambrosio

Számos olyan eset van, amikor celebek példaképül szolgálnak másoknak. Kim Kardashian életéből most kettőt tudunk felidézni: amikor fiatal lányok eldöntik, hogy ők is úgy akarnak milliomosok lenni, hogy semmit nem tesznek le az asztalra; illetve amikor Alessandra Ambrosio lekoppintotta Kardashian dekoltázsát. Persze a méretek miatt nem igazán lett hasonló a végeredmény, viszont ön megszavazhatja, hogy kinek állt jobban a csupasz mellkas: ki tudja, lehet, hogy pont Ambrosio nyer?

Alessandra Ambrosio vs. Kim Kardashian

Ki a jobb?

Alessandra Ambrosio másfél héttel ezelőtt vett részt a Latin Grammy díjátadóján, ahova egy merészen dekoltált Balmain-ruhát vett fel. Ha egyébként klausztrofóbiával küzdenek, akkor bizony jó estéjük volt a melleinek: a mély dekoltázs nem sokat takart belőlük. Az ikreken kívül jól jártak a lábak is: belőlük pont annyi hiányzott, hogy elhiggyük: a modell ruhát viselt és nem csak egy felsőt. A szett egy lakkbőr fekete hegyesorrú magassarkúval egészült ki, a körmök – érthetetlen módon – fáradtlila színt kaptak, a táska pedig a ruha geometriai formáit idézte. A smink és a haj rendben volt, de őszintén: ki figyelt arra?

Kim Kardashian pár hónappal korábban, az MTV Video Music Awards-on bevállalósabb volt – és ez alatt nem a színválasztást értjük. Ahhoz hozzászoktunk, hogy Kardashianon a zárt nyakú felső olyan, mint a fehér holló, de még mindig tud meglepetést okozni a Szilikon-völgyével. Ő egyébként egy magassarkú bokacsizmát választott (szintén fekete színben), táskát nem vitt magával, a körmeit pedig nude színűre festette. Hogy valami pozitív dolgot is mondjunk a celebnőről: a frizurája és a sminkje kifejezetten tetszik.

Brie Larson vs. Jamie Chung

Kinek áll jobban?

Brie Larson a júniusi CFDA-re egy Diane von Furstenberg ruhában érkezett, amit egyébként kicsivel több mint 300 ezer forintért ön is megvásárolhat. A fekete alapon arany színű csillagokkal ellátott ruha egyébként kicsit karácsonyi hatást kelt – lehet, csak azért, mert ma már december van és 3 hét múlva már a fadíszítéssel fogunk foglalkozni. A színésznő egy fekete kistáskát választott a szettjéhez, amelynek aranyozott pántja passzolt a ruhához és a kiegészítőihez is. Larson haját oldalra tűzte, a sminkje pedig természetesre sikerült. Jamie Chung egy Los Angeles-i premierre látogatott el ebben a ruhában, a fotófal előtt pedig gyorsan megragadta az alkalmat és angelinajoliezott egyet. Lábaira magassarkú szandál került, táskát nem vitt magával, a körmeit pedig halványrózsaszínre festette. Ékszerek közül csak egy gyűrűt, egy fülbevalót és egy decens nyakláncot választott, ombre haját pedig romantikusan összetűzte.

Teresa Palmer vs. Eugenia Silva

A csatát nyerte..

Teresa Palmer ellátogatott a 19. Busan Nemzetközi Filmfesztiválra, ahol perceken keresztül pózba vágta magát a fotósoknak. A vörös, toldozott Carolina Herrera estélyihez aranyszínű platformos pornócipőt vett fel, táskát nem vitt magával, a csuklójára pedig egy elképesztően olcsó hatású (és valószínűleg legalább ennyire elképesztően drága) csillogó karkötő került. A ruha a patchwork jelleg miatt kicsit „kézműves” hatást kelt, és a gyermekszépségkirálynős haj, illetve vigyor sem javít a helyzeten.

Eugenia Silva október végén az Elle Style Awards-ra érkezett hasonló ruhában. A cipője sajnos nem látszik, az alkarékszer viszont érdekes – pont annyira, hogy legalább pár másodpercre elvonja a figyelmet a Morticia Addams-frizuráról. Önnek melyik verzió jön be jobban? Ne felejtsen el szavazni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek