Celebnők, akik félpucéran járnak a díjátadókra

A tervezők egyik legnagyobb dobása az elmúlt pár évben a comb- és mellbimbó-villantás divatba hozása volt, aminek köszönhetően számos híresség jó ötletnek látta, ha félpucéran, forrónadrágban, alig látható szoknyában vagy mélyen dekoltált ruhában indul el egy-egy rendezvényre. A jelenségre felfigyeltek a thefashionspot.com szerkesztői is, akik összeállítottak egy listát a legszemérmetlenebbül öltözködő hírességekről. Nézze meg a hajtás után, hogy ki villantott a legnagyobbat az elmúlt időszakban!

Kardashianék

A kellemetlen rokonokkal megáldott Kendall Jennernek nemcsak az utcai ruhái között találni jó néhány luxuscuccot, a modell ugyanis jól láthatóan a vörös szőnyeges eseményekre is szeret kiöltözni. Az idei év egyik leglátványosabb lábvillantását kétségkívül neki köszönhetjük, és annak a két oldalt felsliccelt Fausto Puglisi ruhának, amiben végiglejtett a MuchMusic Video Awards vörös szőnyegén Kanadában. Az estélyihez már semmilyen kiegészítőre nem volt szüksége, csak egy pántos arany szandállal tette azt még feltűnőbbé. A modell húga, Kylie Jenner még mindig csak 16 éves, de jól láthatóan idén már ő is nagyon komolyan vette a vörös szőnyeges események íratlan szabályait, bár volt kitől tanulnia, nehéz olyat mutatnia, amit nővére, Kim Kardashian ne villantott volna már meg előtte.

Rihanna

Szégyellné magát a barbadosi énekesnő, ha éppen egy ilyen listáról hagynánk le. Főleg azok után, hogy a CFDA Fashion Awardson még az is láthatta bájait, aki egyébként nem volt rájuk kíváncsi. A nagy feltűnést keltő, Swarovski kristályokkal kirakott neccruhát Adam Selman tervezte a stílusikonná avanzsált sztárnak.

Kristen Stewart

A fiatal színésznők közül egyik nagy kedvencünk a folyton durcás képet vágó Kristen Stewart, aki az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részének a premierjére vett fel egy testszínű Zuhair Murad ruhát 2012-ben Los Angelesben. A feltűnő csipkével megtoldott sifonruha a szezon egyik legfeltűnőbb estélyi ruhája volt.

Iggy Azalea

A feltörekvő ausztrál énekesnő sem bízza a véletlenre, hogy fotók készüljenek róla az A-listás eseményeken. 2013-ban például egy két oldalt felsliccelt, fekete Dilek Hanif couture ruhában érkezett az amszterdami MTV EMA gálára, amivel garantáltan felhívta magára és bájaira a figyelmet.

Lady Gaga

A popsztár karrierje kezdete óta szereti sokkolni a közönséget provokatív szereléseivel. Tavaly télen például több alkalommal is melltartóban kapták lencsevégre Londonban, Gaga ugyanis semmi rosszat nem látott abban, hogy egy rózsaszín melltartóban és fekete lakk nadrágban üljön be egy étterembe vacsorázni ismerőseivel.

Sophia Bush

A 32 éves amerikai színésznő gyakran bukkan fel a legjobban öltözött hírességek listáján, ám emiatt az átlátszó fekete Fleur du Mal ruha miatt, amit a Maxim Hot 100 ünnepségen viselt, nem kapott pozitív kritikákat a szakértőktől. Pedig a ruhához választott smaragd fülbevaló, Rauwolf clutch és a vékony pántos Stuart Weitzman szandál igazán stílusos kiegészítői bármelyik estélyi ruhának.

Miley Cyrus

A Hannah Montana sorozattal ismertté vált 22 éves popsztár éppen lázadó korszakát éli, így nem áll tőle távol, hogy ahova csak teheti, félmeztelenül érkezzen. Így tett legutóbb az októberi amfAR Inspiration gálán is, ahol még Rihannán is túltett fekete pántokkal megtartott estélyi ruháján, ami alá természetesen nem vett fel melltartót.

Nicola Peltz

Amerika legújabb szőke jócsaja sem szeret nyakig begombolkozva érkezni a sajtótájékoztatókra. A 19 éves színésznő legutóbb a Transformers: A kihalás kora című akciófilm premierjére választott egy fehér felsőt Stella McCartney kollekciójából, amihez elegánsan passzolt a Dolce & Gabbana fehér csipkeszoknyája és a szetthez felvett hegyes orrú, testszínű magassarkú cipő. Peltzet várhatóan látjuk még hasonló szerelésekben a közeljövőben.

Cara Delevingne

A fiatal modellgeneráció egyik legfelkapottabb modellje sem szégyellős, ha kifutón vagy vörös szőnyegen való villantásról van szó. Az 1992-ben született Delevingne legutóbb a GQ Men of the Year díjátadón viselt a kelleténél eggyel feltűnőbb ruhát a londoni Royal Opera House-ban. A fekete színű, áttetsző, csipkés Burberry Prorsum ruhát egyébként több híresség is bevetette az elmúlt időszakban.

Maria Sharapova

A 27 éves világklasszis teniszezőnő a múlt hónapban a Paris photocall nevű rendezvényre érkezett egy itt-ott kivágott Jay Ahr által tervezett extrém darabban, melyet Christian Louboutin Air Chance típusú tűsarkújával tett még látványosabbá. A tenisz szoknyára emlékeztető alsórészt azonban a sportosabb trendek ellenére sem üdvözölték a kritikusok.

Gisele Bündchen

Nem pontosan értjük, hogy mi okból eshetett a 34 éves brazil modell választása éppen erre az Anthony Vaccarello féle fekete miniruhára a tavalyi MET Gálán, melynek témája a punk korszak volt, de kétségkívül feltűnést keltett a falatnyi designerruhában. Kíváncsiak lennénk azért, hogy hogyan érezte magát benne, tekintve, hogy a vendégsereg java majd meggebedt a kényelmetlenebbnél-kényelmetlenebb, de annál látványosabb haute couture estélyi ruhájában.

Mel B

Az egykori Spice Girls tag az X-Factor tizenegyedik szériájának zsűrijében kapott helyet az Egyesült Királyságban. A műsor alatt több designerruha is rákerült a 39 éves celebnőre, az egyik legemlékezetesebb talán mégis az az Anthony Vaccarello által tervezett fekete miniruha volt, melynek a mélyen dekoltált felsőrészének ujjrésze hosszú volt, azonban a kövekkel kirakott alsórésznél mintha elfogyott volna az anyag, így inkább emlékeztetett az egy kendőre, mint egy szoknyára.

Keke Palmer

A 21 éves kaliforniai énekesnő a BET Awardsra érkezett egy a fehér, arany díszítésű Alon Livné ruhában, mely jó választásnak bizonyult a stylist részéről, hiszen ebben a sokat sejtető szerelésben azonnal magára vonta a comb és mellvillantásokra éhes paparazzik figyelmét.

Bella Thorne

A még mindig csak 17 éves Bella Thorne nemcsak Abodi Dóra ruhában sétált végig a vörös szőnyegen az elmúlt évben. A színésznő idén májusban felkerült a Seventeen magazin borítójára, melynek promotálására egy igencsak falatnyi, kövekkel kirakott skort szoknyában és egy áttetsző csipkés felsőben érkezett a Union Square-en található Barnes & Noble épületébe. Nézze meg az aligruhákat a galériában!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek