OFFLINE

Kicsoda Thomas Sabo?

2014. november 29., szombat 15:24

Egészen addig nem is gondolkoztunk azon, ki lehet Thomas Sabo, amíg szembe nem jött velünk a Getty képügynökségnél pár fotó magáról Thomas Sabóról. Gondoljuk, ön se ilyennek képzelte, ha egyáltalán valaha képzelte valamilyennek, úgyhogy megmutatjuk. Ő az ékszerbirodalom alapítója és feje:

És ha már így megmutattuk a főnököt, akkor mondunk még pár érdekességet a márkáról, melynek ékszereit sokan – például mi is – nagyon szeretik. A világon öt kontinensen, 247 üzletben van jelen a márka, melyet a képen látható úr 1984-ben alapított. Az első önálló boltja mégis csak 1998-ban nyílt Frankfurtban, azóta pedig folyamatos a terjeszkedés. A köztes időben Sabo a német nyelvterületen terjeszkedett, egyre több ékszerészt alkalmazott  és sterling ezüst kollekciójával szerzett magának nevet a szakmában – áll a márka weboldalán. 1992 óta egyébként nem a névadó alapító, hanem Susanne Kölbli a kreatívigazgató.

Magyarországon leginkább talán a charmjairól ismert az ékszermárka, melyekkel csak 2006-ban rukkoltak elő, hatalmas sikerrel. Ugye önnek is megvannak a minden női magazinban látható Charm Club hirdetések? 2009-ben jöttek az órák, 2010-ben a parfüm, 2012-ben pedig már olyan hírességekkel reklámoztak, mint Poppy Delevingne és David Garrett. 2013-ban 18 karátos aranyékszerekkel bővült a kínálat, 2014-ben pedig karma gyöngyökkel, melyeket Georgie May Jagger hirdet.

A tervező egyébként elég szerény, életrajzot elvétve találni róla. Annyi azért kiderült, hogy a 60-as évek elején született Ausztriában és a Sabo a magyar Szabó név németes átirata – az viszont nem derült ki sajnos, köti-e bármi Magyarországhoz, már az üzletein kívül. Sabo szeret utazgatni, golfozni, vitorlázni és a Forma-1-re is kijár, illetve évente kétszer tart szezonális ékszerbemutatókat, januárban és júniusban. Van hokicsapata, ők az Ice Tigers, feleségét Luz Enith-nek hívják, két gyermekük van és imádnak jótékonykodni. És elég vidámnak tűnnek, a galéria képei alapján.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta