OFFLINE

Axenta Vanessa lassan behozza Kate Mosst

2014. november 21., péntek 10:59

Amíg a szemünk előtt nővé cseperedett Palvin Barbara a napokban debütált első Vogue címlapjával a portugál kiadásban, addig a 19 éves Axente Vanessa már a tizedik Vogue borítóval büszkélkedhetett el a múlt héten, ami nem kis teljesítmény ahhoz képest, hogy a 40 éves Kate Moss alig több mint harminc Vogue címlapon volt látható a kilencvenes évek óta. Az Attractive üdvöskéje ugyanis nemcsak a Chanel, a Prada és a Calvin Klein modelljeként tündökölt az elmúlt pár szezonban, hanem helyet kapott a divathetek legmeghatározóbb kifutóin, valamint több neves divatlap címlapján is megfordult.

A klasszikus vonásokkal megáldott nagylengyeli modell ezúttal a spanyol Vogue decemberi kiadásának elején látható a híres divatfotós, Patrick Demarchelier képén, előtte pedig magyar lányként először kapott helyet az amerikai Vogue legjelentősebb, szeptemberi kiadásának exkluzív borítóján kilenc másik szupermodell, Cara Delevingne, Joan Smalls, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun és Andreea Diaconu társaságában. Ugyanebben a hónapban felbukkant a német Vogue elején is Daniel Jackson fotóján.

A világ 11. legkeresettebb szupermodellje idén májusban harmadszor volt látható a japán Vogue címlapján, ahogy az olasz Vogue is már harmadszorra kérte fel címlaplányának az elmúlt két évben, de a német lap is többször borítójára tette a szőke modellt, látható volt a Vogue 2013-as októberi divatanyagában is. Nézze meg a galériában, hogy hogyan lett a 182 centiméteres Axente Vanessából hazánk egyik legmenőbb exportcikke!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta