Melyik celeben jobb a fekete hálóing?

A vörösszőnyegen mindenki máshogy jelenik meg: akad, aki tényleg odafigyel és igyekszik a legjobb formáját nyújtani, és olyan is, akik inkább a feltűnésre megy. Utóbbi esetben biztos fegyver a mellkirakás vagy a combvillantás – ezzel élt nemrég Jennifer Hudson és a Kardashian-klánba tartozó Kylie Jenner is. Tették mindezt egy nem hétköznapi ruhában (ami inkább egy fekete selyemhálóingre hasonlított). Apropó Kardashianék: bekerült a posztba Kendall Jenner is, akit egy utcai fotózáson kaptak le egy vörös kosztümben – hasonlóban, mint amiben Lady Gaga is parádézott.

Lady Gaga vs. Kendall Jenner

A piros jobban áll

Úgy látszik, Lady Gagának van az a pénz, amiért minden hülyeséget képes felvenni, amit a stylistok ráadnak: Olaszországban például ebben a szettben jelent meg, amikor Donatella Versace testvérével, Allegra Versacével vacsorázott. Az összeállítás állt egy vörös kosztümből, egy fekete melltartóból és... hm, ennyiből. Mivel ez önmagában túl diszkrét lenne a pop új nagyasszonyának, feltolt az orrába egy piercinget, a homlokára pedig apró szegecseket ragasztott.

Kendall Jenner ehhez képest, de önmagában is visszafogott volt az egyik fotózásán, ahol tetőtől talpig vörös cuccokat adtak rá. Így került rá piros kosztüm, magassarkú cipő, oldaltáska és ilyen színű rúzs is, amiket végül aranyozott részletekkel vegyítettek. Nem szeretnénk befolyásolni, de borítékolnánk, hogy melyik opcióra fog szavazni.

Naomie Harris vs. Kirsten Dunst

Ki a jobb?

Nem tudjuk, hogy Naomie Harris és Kirsten Dunst miben hasonlít, egy dologban biztosan: mindketten ugyanabba (az egyébként 2000 eurós, tehát 600 ezer forintos) Burberry-ruhába szerettek bele. Harris a Mandela film premierjén viselte még egy éve, amikor egy sötétbarna, bőrből készült cipőt vett fel hozzá és egy fekete kézitáskát cipelt magával. Ékszerek közül csak egy gyűrűt vett fel, szerintünk a szett (és a ruha) elbírt volna még egy fülbevalót vagy egy nyakláncot. A smink és haj tökéletes, nem tudunk belekötni.

Kirsten Dunst viszont valószínűleg azt kérte a sminkestől, hogy sminkelje őt a saját édesanyjának, a plusz 20 évre pedig a frizurájával is rásegített. Cipő tekintetében sem volt valami bátor: a kék ruhához fekete hegyesorrú magassarkút húzott. Köves gyűrűt és egy szinte észrevehetetlen, decens nyakláncot viselt.

Jennifer Hudson vs. Kylie Jenner

Ki jobb hálóingben?

Elérkeztünk a legdurvább pároshoz. Jennifer Hudsonról kevés egészalakos fotót találtunk a Getty-n, valószínűleg a fotósok arcfelismerővel fotóztak, és Hudson mellkasa lett éles. Ilyen durván kipakolt melleket legutoljára az egyik fehérneműmárka katalógusfotóin láttunk és az énekesnőt az sem érdekelte, hogy egyszerre egy testfelületet illik mutogatni: biztos, ami biztos megvillantotta lábait is. A szett bizarrságát fokozta a hálós harisnya és a lenyalt haj is. Kylie Jenner - arckifejezéséből ítélve - éppen a kép készítésekor avatta szentté magát, erre ráerősít még a háta mögött megjelenő glória is. Jenner „szemérmesen” csak angelinajolie-zott egyet, a dekoltázsát illetően pedig inkább egy nyaklánccal, mintsem közszemlére tett ikreivel hívta fel a figyelmet.

A szetthez nyitott orrú platformos magassarkúval passzolt a celebcsemete szerint, aminek aranyláncához jól passzoltak a magára aggatott ékszerek. Önnek ki jön be jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra