OFFLINE

A Balaton ihlette Zoób Kati nyári ruháit

2014. november 17., hétfő 20:34

Talán hihetetlen, de már 20 éves a Katti Zoób divatház: a tervező 1994-ben indult személyre szabott haute couture vonalával, mely mellett 2010-től már a hétköznapi – irodai – viselésre tervezett, elegáns Attitude ruhák és 2013-tól a Chance kollekció kötöttáru darabjai is színesítik palettáját.

A látszólag egymáshoz nem illő anyagok és minták párosítása régóta jellemző Zoób Katira, ahogy az igényes anyaghasználat és a kézműves kivitelezés is. A 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióban a világos pasztellszínek kapnak helyet – rengeteg a kékes árnyalat, de az arany sem maradt el – és sok könnyed, mozgás közben hullámzó anyag idézi a Balatont, mely a tervező fő ihletforrása volt a szezonban.

A Balaton néhol egész direkt motívumokban jelenik meg (például sirály repül a vékony pulóveren), máshol csak a szettek stílusa illik egy balatonfüredi sétához. A bemutatón egyébként estélyi ruháktól kezdve a kiskosztümökön át a tornacipős-caprinadrágos összeállításokig volt minden, így ugyanúgy megtekinthettük az haute couture vonal Anna-bálra szánt kreációit, mint az Attitude márka sportcipőit, melyekben majd rózsadombi anyukák futkosnak kismotoros gyermekeik után a füredi jachtkikötőben.

A szettek nagy része hibátlan, mind minőségben, mind stílusban tökéletesek az igényes és jól kereső nők számára, de azért persze a közel 120 szett közé keveredett pár olyan is, amiben nem a legelőnyösebb oldalát – vagy egyenesen a bugyiját – mutatja az ember. Nézze meg a galériában a rengeteg Zoób Kati ruhát, ha valami megtetszett, tavaszig még van ideje megfontolni, megvásárolja-e!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta