OFFLINE

Ezt jelentik a feliratok a kencéjén

2014. november 13., csütörtök 19:31

Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de mi már jó párszor belefutottunk abba, hogy a drogériában nézelődve az eladókat kérdezgették a vevők a szépségápolási termékek lejárati idejéről. Hiába keressük azonban rajtuk a napra pontos dátumot: a szavatosság tőlünk függ és attól, hogy mikor bontjuk fel adott terméket. Arra gondoltunk, hasznos lehet, ha a Fashionista által készített útmutató leggyakrabban előforduló jeleit mi is lefordítjuk magyarra és megmutatjuk – hátha szolgálhatunk valami újjal.Részletek a hajtás után!

A lenti négy ábra mellé egy kis érdekesség: Ön is belefutott már abba, hogy a két kiszemelt termék közül csak az egyik rendelkezett SPF-fel (UVB elleni védelemmel), a másik nem? Ne okolja a gyártókat! Minden SPF-tesztelési folyamat rettentő sokáig tart és a terméket végül ugyanabban a csomagolásban kell árusítani, mint amiben a tesztelésnél volt. Tehát ha a gyártó időközben úgy dönt, hogy más színű pumpával hozná forgalomba, kezdheti elölről a folyamatot.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta