OFFLINE

Így vigyen színt a ruhatárába férfiként

2014. november 13., csütörtök 11:13

Valószínűleg egy kapcsoló elállítódott bennem: ha őszre vagy télre vásárolok ruhákat, akkor sem a sötétebb színek között válogatok. Bár könnyű őket kombinálni, nincsenek fekete ruhadarabjaim, mert tudom, hogy az aktuális kedvemre is rányomná a bélyegét, ha tetőtől talpig sötétben mennék dolgozni. Alternatívák közül nagy kedvencem a sötétkék/tengerészkék, de ugyanígy kedvelem a többi mélyebb színt (például a burgundit vagy sötétbarnát). Ebben a posztban azt szeretném megmutatni, hogy néha érdemes lecserélni a „jól bevált” fekete ballont, a szürke pulóvert és a farmernadrágot valami másra, és tehetjük ezt úgy is, hogy nem nézünk majd ki papagájnak.

Minden összeállítás ugyanúgy épül fel: egy hangsúlyosabb, színesebb darab, amit viselhetünk letisztult ruhadarabokkal is, de azok kedvéért, akik többre vágynak, betettem még egy színes dolgot (az elsőben például a farmernadrág mellé egy burgundi chino nadrágot).

A bézs ballon

Ha ballonkabátról van szó, a legtöbben a fekete szín mellett döntenek, mondván, hogy az „mindenhez megy”. De ugyanez igaz a sötétkék, de akár a bézs vagy teveszínű darabokra is. Nekem egy olívazöld színűm van és az sem okozott még fejtörést, hogy mivel vegyem fel. A garbótól egyébként sokan ódzkodnak, én kedvelem, mert nem fúj be alá a szél.

A burgundi pulóver

A burgundi igazi őszi szín, ráadásul számos másikkal nagyon jól néz ki. Szürke öltönynadrággal tökéletes viselet irodába is (ha nem szereti a kötöttet, válasszon egy sima V-nyakú pulóvert), én khakivel is szívesen viselem. Arra kell csak figyelni, hogy ha zöldet választunk mellé, ne legyen intenzív a színe, mert akkor karácsonyi hatást kelt.

A mustár chino

Az átlag férfi nehezen lép túl a fekete farmernadrágon, arra pedig kevesen vállalkoznak, hogy egy mustársárga chinót húzzanak magukra. Ennek ellenére én ajánlom, mert fiatalos, könnyen variálható és nem unalmas. Mennyivel jobb színes embereket látni magunk körül egy hideg őszi napon, nem? A pulóver az egyik kedvencem most, nagyon tetszik, hogy felcipzárazható az eleje.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta