OFFLINE

Heti kedvenc: a testre simuló midiruha

2014. november 12., szerda 08:22

Nem mindenkinek áll jól, a boltokat mégis ellepték a hosszabb, szűk, pólóanyagból készült ruhák. Ha úgy gondolja, hogy az őszi időjárás nem indokolja, hogy ilyen ruhát viseljen, nézze meg az összeállításainkat a hajtás után, hátha meg tudjuk győzni. 

Sokan még nem barátkoztak meg azzal, hogy már ruhákhoz, szoknyákhoz is bátran lehet hordani sportosabb cipőket, pedig így van. Melegebb napokon a szövetkabátot lecserélheti egy bőrdzsekire is, a tornacipőt pedig a mostanában szintén annyira divatos papucscipőre. 

Ha fázós, akkor a ruhára nyugodtan vegyen akár pulóvert vagy garbót. Ha pedig éppen csak ki kell szaladnia valahová, akkor a kabát helyett megteszi egy nagyobb kendő is, amit magára teríthet. 

Ha egy kicsit jobban ki kell öltöznie, akkor a félcipő helyett vegyen fel bokacsizmát, és persze a kiegészítőket is úgy válogassa össze, hogy illjenek az alkalomhoz. 

Elég e heti kedvencükhöz felvenni egy szép szövetkabátot, egy magas sarkú cipőt és pár ékszert, és akár rendezvényeken, elegánsabb partikon is viselheti a ruhát, ami elsőre túl snassznak is tűnhet. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta