OFFLINE

Menő vagy ciki rövidnadrág alá harisnyát húzni?

2014. november 11., kedd 16:29

Érdekes, hogy egy-két régebbi trend még mindig képes feszültséget és vitát generálni – és itt most nem a már teljesen megszokott póló-leggings kombinációjára gondolok. A Crocs papucsokat például attól függetlenül hordják sokan az utcán, hogy ronda, de a peplum-trend is releváns lehet a témában: bár rég lecsengett, sokan a mai napig vásárolnak alsó fodorral megtoldott felsőt és szoknyát. Az ősz közeledtével újabb kérdés merül fel: mi van a rövidnadrág-harisnya kombóval? Ódivatú trend vagy okos divattrükk?

A divatnak pontosan az a lényege, hogy azt és úgy vesz fel az illető, amit csak akar – és ez egészen odáig rendben is van, amíg saját egyéniségét tükrözi a ruháival. Azért ha nem akar komplett hülyét csinálni magából, nem árt az ízlésesség határain belül maradni és tisztázni, milyen trendet érdemes követni és mit kevésbé. És akkor el is érkeztünk a releváns kérdéshez: mi a helyzet a rövidnadrág alá húzott harisnyával? Elég sokan magukénak érzik ezt a trendet, másokat ver a víz, én személyesen mindkét oldalt megértem. Elég régi eresztés – az akkor még kevésbé ribancos Miley Cyrus kezdte el népszerűsíteni 2007-ben, és ha megnézi, most hogy néz ki az énekesnő biztosan átérzi, mennyire régi már.

Azt viszont mindenképp el kell ismerni, hogy van pozitívuma is a harisnya-rövidnadrág kombónak. Például az, hogy kedvenc rövidnadrágját nem csak a nyári, hanem a hidegebb őszi időszakban is ki tudja használni, a harisnyának köszönhetően pedig nem fog benne szétfagyni. Mindenféle hivalkodás nélkül megmutathatja csinos combjait, ráadásul a harisnya sokkal magabiztosabbá teszi a mozgást. Én személy szerint néha be szoktam vállalni ezt a trendet és nincs bajom vele egészen addig, amíg ízlésesen, NEM testszínű harisnyával ötvözik. Ettől függetlenül azért a személyiségétől is sokban függ: ha alapvetően feszeng a túlságosan rövid cuccokban, vagy csak nagyon nehezen viseli el a váltást ruhák terén, akkor ne ezzel a kombinációval készüljön az igazi őszi időjárásra.

Minket az ön véleménye érdekel a trendet illetően: mit gondol, jól néz ki a rövidnadrág harisnyával kiegészítve, vagy hatalmas divatbakinak tartja, amit minél előbb el kéne felejteni? 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1351 szavazat 2207 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta