Az EMA legjobban öltözöttje: Alesha Dixon

A vasárnap tartott MTV EMA vörös szőnyeges bevonulása legalább akkora buli volt, mint maga a díjkiosztó: bár rengeteg celeb volt jelen, az izgalmas ruhák sajnos most elmaradtak, még óriásvillantások vagy nagyon csúnya szettek sem kavarták fel az állóvizet. Mi egy érdekesen és jól öltözött egyslágeres énekesnőt, Alesha Dixont szúrtuk ki a tömegben: az ő pingvines Mary Katrantzou ‘Oriane’ ingruhája egyszerűen tökéletes! Legalábbis mi odáig vagyunk érte. De azt is megértjük, ha önnek ez túl sok, úgyhogy a hajtás után visszafogottabb – de legalábbis más stílusú – ruhákat is mutatunk. 

Például Jourdan Dunn topmodell egy nem túlbonyolított, mélyen kivágott fehér miniruhában vonult fel az eseményen: ez tipikusan az a ruha, ami csak modellalkaton áll jól, de mivel neki az van, csodásan néz ki. A minimalista szabás és a visszafogott ékszerezés is példás.

Kieszáról neve nem ragadt meg fejünkben, pedig Hideaway című számát jól ismerjük – biztos ön is, ha szokott rádiót hallgatni. A hölgy egy kanadai előadóművész és valószínűleg még csak most fog igazán befutni. Ami vörösszőnyeges ruháját illeti: egész olyan, mintha Chanel lenne, de erre nem merünk megesküdni. Vidám, érdekesen szabott, legalább nem a szokásos miniszoknya-haspóló kombináció. Ahhoz képest meg igazán felüdülés, amit a közel 150 milliós nézettségű klipjében produkál.

Ki a legjobban öltözött?

Ariana Grande hülyére nyerte magát vasárnap este. Még a díjak kiosztása előtt fényképezhették le a vörösszőnyegen a fotósok, köztük a Velvet munkatársa is. A dolog pikantériája, hogy Grande elképesztően hisztis, a rendezvényen dolgozó nagyjából ötven fotósnak például előre kiadta, hogy egyszerre csak az egyikük fotózhassa le, hiszen különben még az is megeshetett volna, hogy valamelyik képen nem a legszebb arcát mutatja. Szóval a galériában a legeslegjobb szögből nézheti meg az énekesnőt, aki Cristiano Burani estélyit visel. Nem véletlen, ha nagyon ismerős önnek az itt-ott kivágott fazon, mivel ez tulajdonképp Michael Kors egyik legnépszerűbb, 2013-as tavaszi kollekciós ruhájának szakasztott mása. Nézze meg a galériát, azután szavazzon: önnek ki lett a kedvence?

Oszd meg másokkal is!
Mustra