OFFLINE

Vegyen szövetkabátot, mint Dávid!

2014. november 9., vasárnap 13:05

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

Nagyon szeretem a szövetkabátokat (emellett van még egy sötétkékem is), mert többféleképpen (elegánsan és sportosabban) is fel tudok öltözni hozzájuk. Most a második verzió mellett tettem le a voksom és a kényelmes pulóverhez egyszerű farmert és tornacipőt húztam. Nem létezik olyan posztom, ahol ne írtam volna le, hogy kerülöm a fekete színt és ez a szett is bizonyíték arra, hogy ősszel is lehet színesen öltözni úgy, hogy ne tűnjön az ember papagájnak vagy úgy, mint aki visszasírja a nyarat. Külön öröm, hogy fél évvel azután, hogy az előzőt eltörtem, újra találtam olyan napszemüveget, ami passzol a lehetetlen fejformámhoz!

Mi honnan van?

Kabát, pulóver, öv: H&M

Nadrág, napszemüveg: Pull&Bear

Cipő: Converse

Óra: Massimo Dutti

Táska: USE Bag

IMG 4773
Fotó: Dívány
IMG 4796
Fotó: Dívány
IMG 4791
Fotó: Dívány
IMG 4777
Fotó: Dívány

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta