OFFLINE

Kickstarteren támogatott magyar tervező cipőjét reklámozza a GQ

2014. november 8., szombat 14:33

Fotó: Pikkpack Facebook-oldala

A Pikkpack-márka története még a Kickstarteren kezdődött néhány hónappal ezelőtt, Gulyás Sára tervező ugyanis itt mérte fel a piacigényt egyedülálló kezdeményezésére és próbálta összegyűjteni a brand beindításához szükséges kezdőtőkét. A projekt végül olyan jól sikerült, hogy simán összejött  a kezdetekhez szükséges közel 3,5 millió forint, azóta pedig valóban beindult a gyártása is a különleges cipőknek. A tervező ugyanis minimális anyagfelhasználással és a vásárló maximális bevonásával készíti és szabja kifejezetten a vásárlóra DIY cipőit, amire most a Matthew McConaughey arcával reklámozott GQ magazin is felfigyelt. 

A tulajdonképpen start-up projektként működő Pikkpack márka képes volt arra, amire sokan nem is gondolnak már cipőfronton: újítani. Náluk ugyanis nem kész cipőt vásárolhat egy valag pénzért, hanem egy, a nevéből is adódóan pakkot, ami magában foglal egy pár Pikkpack cipőt és két pár cipőfűzőt, amivel a vásárló saját maga rakja össze a 100%-osan természetes anyagokból készült lábbelit. Még jó, hogy a márka uniszex cipőkben utazik, így a GQ férfimagazin angol változata is betehette karácsonyi kívánságlistájába ezt a nem csak dizájnjában különleges, 110 dolláros (közel 26 ezer forintos) cipőt.

Íme a Pikkpack-pakk: két cipő, fűző és egy vászontáska, amit később rohangáláshoz is használhat.
Íme a Pikkpack-pakk: két cipő, fűző és egy vászontáska, amit később rohangáláshoz is használhat.
Fotó: pikkpack.com

Közben a márka webshopja is megnyílt, így ha még mindig nem tudja elképzelni, hogyan is működik pontosan ez a csináld magad cipő, vagy csak úgy nézelődne kicsit, nézze meg a különféle testre szabható modelleket a márka hivatalos oldalán.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta