OFFLINE

Menő vagy ciki a ruha, ami alatt át lehet öltözni?

2014. november 6., csütörtök 08:31

Az Undress névre keresztelt anyagdarab készítői forradalmi ötletként tálalják az általuk feltalált maxiruhát, de nekünk nem jött át, mitől olyan jó ez: azzal hirdetik a 75 dolláros (18 ezer forint) pamutruhát, hogy ezentúl a nőknek sem kell órákat várniuk strandolás után, hogy otthon, a fürdőszobában átöltözhessenek, és nem kell a kocsiban nyomorogva öltözniük, mert végre ezt a strandon is megtehetik, a ruha takarásában.

Mi eddig se vártunk a hazaérésig a bikini le- vagy felvételével, mivel eddig is kaphattunk hasonló maxiruhát, és a magunk köré tekert törülköző is csodákra képes, tehát ezt a piaci rést mi nem találjuk. Látják viszont a tervezőket a Kickstarteren támogató emberek, akik már bőven eleget adakoztak ahhoz, hogy jövő év elején kézhez kaphassák saját Undress ruhájukat. Az Amerikában gyártott ruha állítólag annyival több, mint egy egyszerű maxiruha, hogy nedvszívó az anyaga, és tele van öltözést segítő megoldásokkal, zsebekkel, szalagokkal, valamint könnyű, kicsire összecsomagolható.

Ön szerint nagyszerű találmány vagy hülyeség az egész? Amúgy a 75 dollár mellé további 55-t kell fizetnie, ha az USÁ-n kívüli postázást kér, az összesen 130 dollár, 31.600 forint. Egy pamutruhára.

1153 szavazat 1060 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta