OFFLINE

Így vált stílusikonná Katalin

2014. november 6., csütörtök 11:53

Melissa Nicholson színspecialistát kérdezte a Daily Mail Katalin hercegné öltözködéséről: a szakember szerint a hercegné nyár típus, azaz a hideg színek állnak igazán jól neki, mint például a szürke, a burgundi, szilva és sötétkék színek. (A tél típusú nőknek az intenzív színek állnak jól, mint a fukszia, a tavasznak és ősznek a meleg színek, mint a sárga, barna, olíva).

Katalin nemrég jelent meg újra a nyilvánosság előtt, mivel rosszul viseli a terhességet: egyesek azt találgatták, talán azért vett fel egymás után kétszer is kékes árnyalatokat, mert így üzen, hogy ismét fiút vár, de a színspecialista szerint ennek jóval egyszerűbb oka van, mégpedig az, hogy ezek a hideg színek állnak neki jól. Amikor fekete ruhában érkezett egy jótékonysági gálára (melyben mintha még melltartója is átsejlett volna), azonnal megjelentek a negatív hangvételű cikkek – a hercegné túl sápadt és fáradtnak tűnik. Pedig nem volt sápadtabb, mint előző nap, csak nem áll jón neki a fekete.

"Egyértelmű, hogy Katalin nyár típus. A legjobban a navy, az acélkék, a padlizsán, szilva áfonyalila és a szürke és az ezüstös színek állnak neki jól. A tavaszias színek túl élénkek rajta, a téli színek túl komolyak az ősziek pedig nehezek és unalmasak. A nyári színek kiemelik természetes szépségét, szofisztikált és elegáns bennük" – mondja a lapnak Melissa Nicholson, aki szerint mindenkinek jót tenne, ha konzultálna egy színspecialistával.

"Ha kékes árnyalata van a bőrének, akkor nyári vagy téli típus. Mindkettőt hideg, ezüstös színekkel lehet kiemelni, a sárgás árnyalatok nem tesznek jót. A tél típusok élénkebb színeket hordhatnak, mint a nyáriak. Ha meleg, sárgás árnyalata van a bőrének, akkor jó eséllyel tavasz vagy ősz típus. Nekik jobban állnak az aranyszínek és a sárgás árnyalatú ruhák. Az ősz típusnak a földszínek valók, a tavaszinak a játékosabb, frissebb árnyalatok állnak jól" – mondja a specialista, aki 1-től 10-ig pontozta a hercegné egyes szettjeit, és elmagyarázta melyik miért jó, vagy épp miért nem. Nekünk úgy tűnik, kicsit egyhangú a színspecialista elvárása, mert szürkén kívül szinte semmit nem lát szívesen a hercegnén – az elemzést megtalálja galériánkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta